上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  49.0k

祝各位。。
情人節快樂,新年快乐!

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-2-14 02:59 PM 發表 查看引用來源

那晴晴, 你可收到 花!
未呀

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-2-14 03:14 PM 發表 查看引用來源

好彩的就係我唔會變孩子的媽,哈哈
這不好說, 要看環境,時間, 你的決定不一定可以保持到最後.
但祝你成功可以堅持到最後.

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-2-14 03:11 PM 發表 查看引用來源

同我一樣喎!我堅從未收過男朋友/老公的花。
老公好似送過2-3次,但已好多年前。以前做女時都會有收下花,但唔算多。不過其實情人節我唔洗收花都得,因為我覺得好嘥錢,反而我鍾意佢失驚無神平時送,會驚喜d

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-2-14 03:13 PM 發表 查看引用來源

今年再揾朋友陪你行啦!情人都㗎,如果佢行得開的話。
哈哈佢行唔開啦而家
咁佢都陪左我行十幾年年宵,放過佢啦

引用:
原帖由 GiveUpme 於 2018-2-14 12:59 PM 發表 查看引用來源

好sweet啊!其實講真嗰句,真係無人咁樣為我做過,雖然我唔係喜歡收花的人,但我以前的男朋友,甚至老公,佢哋都從來唔會花心思去諗任何嘢。
HAHA......情人節呢,其實係女向男表示架.

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-2-14 01:27 PM 發表 查看引用來源

我又無喎,雖然都會有d時刻會諗另一做法會係點,但又未去到會令我想改變重來
如果無,咁即係妳而家非常滿意妳既生活呢?咁我又不如問下,如果只係回到過去一星期,什麼都改變不了的,但就可以選擇那時間,妳會回到什麼時候先?

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2018-2-14 01:29 PM 發表 查看引用來源

So sweet!
師兄都好識氹女仔,哈哈。
其實男仔唔使用咩心去氹,留意下,有份心思就已經可以做到好多野.
我亦相信女仔唔需要什麼驚天地,泣鬼神既浪漫.

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-14 01:50 PM 發表 查看引用來源
頭先係街見到個速遞攞著束白玫瑰,細細束,超靚
HAHA........我見好多女仔都有收花添,但我好似好耐好耐無係呢日買花,今年都唔會.
:smile_13::smile_13:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-14 04:23 PM 發表 查看引用來源

HAHA......情人節呢,其實係女向男表示架.
師兄係咪睇得日劇多?日本人先係女仔示愛呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆