上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  151.8k

引用:
原帖由 polotiger 於 2017-9-14 10:26 PM 發表 查看引用來源

大約喺錦上下,都係後生女,未到大媽級。38 川妹,識講下粵語,應該果位c兄睇錯。身材中等。
一定不跌錢,純開心ok的,又可以吹下水:smile_46:見佢身型fit左.

引用:
原帖由 mkson 於 2017-9-14 10:19 PM 發表 查看引用來源

可能服務真係升級左呢
son兄都好耐無見你蒲頭啦,可能真係有升級呱,我就無興趣再排8號房專科!

引用:
原帖由 polotiger 於 2017-9-14 10:26 PM 發表 查看引用來源

大約喺錦上下,都係後生女,未到大媽級。38 川妹,識講下粵語,應該果位c兄睇錯。身材中等。
我講佢大媽係穿便服係街見到似,啱睇咪睇下,唔啱睇咪當我吹水,有C兄有興趣咪去見到真人約佢鐘!

引用:
原帖由 太陽之後 於 2017-9-14 11:02 PM 發表 查看引用來源

son兄都好耐無見你蒲頭啦,可能真係有升級呱,我就無興趣再排8號房專科!
我一直有做cdrom架,冇野想講姐
我就約左佢下個禮拜,睇下有咩咁勁
約左佢姐,唔代表中間唔搵其他人

引用:
原帖由 mkson 於 2017-9-14 11:18 PM 發表 查看引用來源

我一直有做cdrom架,冇野想講姐
我就約左佢下個禮拜,睇下有咩咁勁
約左佢姐,唔代表中間唔搵其他人
希望你撞啱佢心情好有高指數

8仔指數一直保持。唔使擔心  否則點會咁旺鐘 由佢初返富記 三姐妹齊上班  後轉去保險幾個月再返富記。一路都有揾佢。但之後後學人去整容 越來越唔順眼 就冇再搵過佢。而家竟然要早半個月約 有寶咩

引用:
原帖由 我很高興 於 2017-9-15 12:10 AM 發表 查看引用來源
8仔指數一直保持。唔使擔心  否則點會咁旺鐘 由佢初返富記 三姐妹齊上班  後轉去保險幾個月再返富記。一路都有揾佢。但之後後學人去整容 越來越唔順眼 就冇再搵過佢。而家竟然要早半個月約 有寶咩
樣衰左但個波有冇大到呢

小雅4月前全FL最紅的一個,現在各花各眼,

大左不過可能膠左呢!
你條友咁L鐘意大波不如去搵MH木瓜或者CC啦:smile_30:
引用:
原帖由 mkson 於 2017-9-15 12:21 AM 發表 查看引用來源

樣衰左但個波有冇大到呢

引用:
原帖由 ha228 於 2017-9-15 12:35 AM 發表 查看引用來源
大左不過可能膠左呢!
你條友咁L鐘意大波不如去搵MH木瓜或者CC啦:smile_30:
如果要大波188對燈都好很大:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆