上一頁下一頁
發新話題

天體假期

收藏  |  訂閱
445  70.3k

引用:
原帖由 citypower 於 2017-9-5 03:59 PM 發表 查看引用來源
我計劃下個月同老婆去ching提供既酒店,有冇夫妻或情侶一齊去?
可惜,我計劃11月去,如果唔係睇下有冇機會撞到😂😂

引用:
原帖由 jacklees 於 2017-9-5 05:20 PM 發表 查看引用來源

我上次去係得我一個單男,你老婆接受到?
應該接受到

引用:
原帖由 citypower 於 2017-9-5 06:37 PM 發表 查看引用來源

應該接受到
去完返嚟同我分享下,睇下有冇講錯。我睇緊10或者11月去

好多師兄話會去,有邊個係10,11月去?

我去過柏林的天體DAY SPA,有唔少其他歐洲遊客,少部份北美;但遇到幾個(估計係)香港女仔,眼超超,好心啦,:smile_30:

引用:
原帖由 physicalgym 於 2017-9-6 23:44 發表 查看引用來源
我去過柏林的天體DAY SPA,有唔少其他歐洲遊客,少部份北美;但遇到幾個(估計係)香港女仔,眼超超,好心啦,:smile_30:
香港女仔有無一齊全裸先?

引用:
原帖由 physicalgym 於 2017-9-6 11:44 PM 發表 查看引用來源
你一個人去?有可能香港女仔覺得俾你睇蝕咗😂😂都係果句大家尊重

引用:
原帖由 GA6072@95M 於 2017-8-5 12:26 AM 發表 查看引用來源

如果日日都有天體就好啦,可惜家母又唔like。
點解會「啦」埋媽媽講?除非家人主動咋喎,香港人在60年代長大的一代其實係接觸過好多先進思想。
錢,同天體係兩回事㗎,香港都有天體海灘

(BTW原來我地同一個屋苑)

引用:
原帖由 jacklees 於 2017-9-7 08:19 AM 發表 查看引用來源
你一個人去?有可能香港女仔覺得俾你睇蝕咗😂😂都係果句大家尊重
引用:
原帖由 MScCUHK 於 2017-9-7 05:57 AM 發表 查看引用來源
香港女仔有無一齊全裸先?
我自己一個人去,柏林公幹完得返一日,想RELAX一下,搵到呢間好似度假村咁既DAY SPA,有好多個大大小小室外池,當然也有室內池。另外可以做按摩、療程。位置被公園包圍,完全冇聲!!得風吹樹擺動D聲,得小鳥聲音,空氣不只清新而且可以用「甜美」形容,在戶外「灘頭」非常RELAX。飛長途回港前,休息一下,賞心樂事。

全部人都係全裸的,有BATHROBE提供,不過主要在餐飲區至著,在水池、桑拿之間都係淋浴,冇人會著 BATHROBE

係幾個香港女仔的問題啦,現場個個都係坦蕩蕩,我冇刻意望佢地,但佢地望見我時候即刻黑面。我都怕俾人睇蝕喎 (我有健身的)

引用:
原帖由 physicalgym 於 2017-9-7 11:51 AM 發表 查看引用來源

我自己一個人去,柏林公幹完得返一日,想RELAX一下,搵到呢間好似度假村咁既DAY SPA,有好多個大大小小室外池,當然也有室內池。另外可以做按摩、療程。位置被公園包圍,完全冇聲!!得風吹樹擺動D聲,得小鳥 ...
佢地全裸嘛?其實去得天體就預咗有人望。有D香港女仔係咁,鬼仔望冇問題,香港人望就唔鍾意

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆