上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.5k

波型很美

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-21 02:11 PM 發表 查看引用來源
人妻:好耐冇update 各位,真係啲掛住呢到,老公叫我update 今次旅程,但真第一日返到來好唔得閒,要一兩日先有時間寫,為咗報答各位耐心等候,先share 張相給你哋,睇吓張相會唔會太黑?

lial ...
師兄揸得好, 大大力禁屌淫妻

一次過追哂D post, 亦都記得師兄,真係恭喜晒師兄願望達成奶西成功,最緊要係兩人enjoy, 不過這只是剛開始!
另外靚人妻身材好好,唔厚肉,頭相影得好正,人妻好投入!

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-21 08:18 PM 發表 查看引用來源

人妻:我邊有咁厚肉呀,我只係32/33咋
頭相我老做咗手腳所以咁蒙,如果唔係咪比你地睇晒!!
張相係我坐喺老公上面郁緊時比佢影,但又係我唔知佢影
靓太波型靓呀,像頭相中是女上插插更顯靚波,大力渣渣咖

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-21 08:18 PM 發表 查看引用來源

人妻:我邊有咁厚肉呀,我只係32/33咋
頭相我老做咗手腳所以咁蒙,如果唔係咪比你地睇晒!!
張相係我坐喺老公上面郁緊時比佢影,但又係我唔知佢影
估計相中靓太樣子甜美的人妻

今日靓太出性愛報告和錄音

引用:
原帖由 lialexanderr 於 2017-2-22 04:06 AM 發表 查看引用來源

師兄揸得好, 大大力禁屌淫妻
頭相就係大大力揸波同比老婆搖緊....

引用:
原帖由 www.jp 於 2017-2-22 01:02 AM 發表 查看引用來源
新icon好正:smile_47:
人夫:係咪好引人入性?

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-22 02:11 PM 發表 查看引用來源

頭相就係大大力揸波同比老婆搖緊....
靓太愛女上方便老兄大大力揸波

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-22 02:24 PM 發表 查看引用來源

靓太愛女上方便老兄大大力揸波
粗兄,小弟手細啱啱揸晒cup 手波,手指間夾緊長提😏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆