上一頁下一頁
發新話題

經鬼王老公不斷洗腦,我終於嘗試了人生第一次3p (相 p22,閃相 p14,19,27。出part2)

收藏  |  訂閱
460  83.6k

每次從認識到接受單男嘅過程都感到好疲累!原因係要將之前同其他單男討論過嘅事情又從頭講一次,
如果一日有十個PM,你自己諗下對方會有幾攰!所以你地發出去嘅PM後點解一段時間都冇回音?
要睇下你嘅要求同語句夠唔夠誠意同精細!冇回等於你已經失敗在起跑線了!

案例: CHING我好有興趣搞你老婆,留聯系!
答案: 我好有興趣搞你老母!XYZ@@##

案例: CHING發一張你老婆全身照比我!最好裸照不打格。
答案: 我老婆又唔係要應徵拍AV!全身照(拿你啦)

案例: CHING點聯系你??
答案: 你留個VCHAT咪可以聯系你咯!!!

案例: 我會搞到你老婆高潮無限,我點勁點勁⋯⋯
答案: 屌⋯⋯我夠話我可以搞到女人星光燦爛啦!講呀!

以上純粹搞下笑,中招者多多包含:smile_04:

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-12-20 03:37 PM 發表 查看引用來源
每次從認識到接受單男嘅過程都感到好疲累!原因係要將之前同其他單男討論過嘅事情又從頭講一次,
如果一日有十個PM,你自己諗下對方會有幾攰!所以你地發出去嘅PM後點解一段時間都冇回音?
要睇下你嘅要求同 ...
係咪1定要寫返篇自我介紹先代表有誠意:smile_o10:

定係其實只要小心自己既用詞,最緊要識尊重人地,起碼令人唔反感先呢

多謝兩位師兄教路,雖然未試過pm其他師兄應徵同兩夫妻玩3p,但之前試過有一次錯失機會,本來都約好兩夫妻玩3p,只要大家就到時間,點知道佢兩夫妻,男出面有另一個比女既發現左,依家反左面,所以3p無期了,哈哈

引用:
原帖由 安全兔-_- 於 2016-12-20 04:00 PM 發表 查看引用來源

係咪1定要寫返篇自我介紹先代表有誠意:smile_o10:

定係其實只要小心自己既用詞,最緊要識尊重人地,起碼令人唔反感先呢
只需要精簡!例如: 本人年齡/身高/體重/工作
講出自己點解想同對方玩?自己在那一方面比較強?
留下聯系方式等等⋯⋯

引用:
原帖由 橫千夫 於 2016-12-20 04:05 PM 發表 查看引用來源
多謝兩位師兄教路,雖然未試過pm其他師兄應徵同兩夫妻玩3p,但之前試過有一次錯失機會,本來都約好兩夫妻玩3p,只要大家就到時間,點知道佢兩夫妻,男出面有另一個比女既發現左,依家反左面,所以3p無期了,哈哈
證明咩?冇緣份咯⋯⋯哈哈

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-12-20 04:33 PM 發表 查看引用來源

只需要精簡!例如: 本人年齡/身高/體重/工作
講出自己點解想同對方玩?自己在那一方面比較強?
留下聯系方式等等⋯⋯
收到哂:)

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-12-20 04:37 PM 發表 查看引用來源

證明咩?冇緣份咯⋯⋯哈哈
係囉,咁都無計,除非佢地突然和好先再有機會,哈哈

引用:
原帖由 巡此王 於 2016-12-20 03:18 PM 發表 查看引用來源
哈哈:smile_30: 入來拜訪下先
嘩, 老友記:smile_38:
多d入來攪我:smile_30:

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-12-20 03:18 PM 發表 查看引用來源
小弟並非在此搶生意:smile_04: 只希望3P市場能夠發展和諧,
等我地依D興起組團者能更有效率地接待單男:smile_46:
有乜所謂,當自己屋企一樣就得啦:smile_30:

引用:
原帖由 feetslave 於 2016-12-20 03:13 PM 發表 查看引用來源
玩3P首要禮貌地問清楚人地老公有咩性癖好,你又有咩性癖好,
因為受得你玩都想大家滿足開心!比如你鐘意SM,但人地唔鐘意!
咁就等於唔啱對口,有D夫妻鐘意玩故事情節,咁大家事前就要溝通好點玩,
有D老公 ...
完全同意, 有埋你掂呀:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆