上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  36.9k

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-15 11:36 PM 發表 查看引用來源

我將我同佢既回憶放係心底
有時諗返起都係笑一笑
同佢分左都有2個月冇搞過..吾想同其他人搞有高潮既時候又諗起佢所有激情
影響太大了.冇哂性慾唉

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 11:40 PM 發表 查看引用來源

真係好想同個d人講,咁大個人就用下腦la
我話唔計較,都唔好去到太盡,我唔係傻架
只不過唔想講出口,咁難睇姐
我係因為唔煮就無得食,所以識煮,純粹為求生
我都係為世所迫~所以識煮野食~求生~:smile_o13:

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 11:40 PM 發表 查看引用來源

真係好想同個d人講,咁大個人就用下腦la
我話唔計較,都唔好去到太盡,我唔係傻架
只不過唔想講出口,咁難睇姐
我係因為唔煮就無得食,所以識煮,純粹為求生
呢個世界...
從"信任"開始被人"利用"既一刻開始...
已經...

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-15 11:18 PM 發表 查看引用來源
睇左咁多~兩位師姐真係性情中人~
一方面我羨慕個兩位你地咁愛佢既人,另一方面我又有D痛恨佢地令到你地咁傷心。
如果可以真係想代替你地去受呢D苦:smile_o03:

唔知點解次次聽到呢D事,我都想去代替個個人去受~ ...
多情自古空餘恨
我唔會去恨佢,反而我會多謝佢陪我,俾咗咁多快樂嘅回憶我

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:41 PM 發表 查看引用來源

同佢分左都有2個月冇搞過..吾想同其他人搞有高潮既時候又諗起佢所有激情
影響太大了.冇哂性慾唉
如果真係咁就慘囉~師姐既唯一樂趣都無埋
:smile_o14:

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:41 PM 發表 查看引用來源

影響太大了.冇哂性慾唉
我都同意 當然等自己心理同精神都ready先啦

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-15 11:40 PM 發表 查看引用來源

即係C姐目前有男朋友?
男人都愛懷念既
只係可能男人同女人懷念既野有D唔一樣姐XD
我一直有男朋友.個時佢話自己單身好想同我一齊姐
之後比我知佢係原來一直有女朋友
或者遊戲結束係當我不計後果想同佢一齊既時候就game over..
所有野真係佢先最清楚..因為人既自私貪婪

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:23 PM 發表 查看引用來源
佢係唯一一個我愛過既情人..當我知道佢呃我我都接受..都想真心祝福佢就已經知道比當初更中意佢,
原來愛情真係麻木ha
佢係令我明白咩叫愛既人,真係愛一個人,係唔會想對方難做,反而會真心祝福佢。
當我祝福佢個陣,我個心有幾難受,但我真係希望痛苦留俾自己,幸福留俾佢,所以只係好簡單咁同佢講恭喜哂,祝福佢

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:45 PM 發表 查看引用來源

我一直有男朋友.個時佢話自己單身好想同我一齊姐
之後比我知佢係原來一直有女朋友
或者遊戲結束係當我不計後果想同佢一齊既時候就game over..
所有野真係佢先最清楚..因為人既自私貪婪
佢咁樣黎呃你都得既...
但係你知道之後仍然不顧一切同佢一齊?

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-15 11:27 PM 發表 查看引用來源
長痛不如短痛
電鋸 VS 手起刀落
我唔想一直痛苦落去...
或者我未俾佢傷得夠,我依然奢望可以見多佢一面,好好咁攬住佢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆