上一頁下一頁
發新話題

紀錄我的性趣聞~ 野戰系~屋邨後樓梯P.21(原來漏咗一部份)

收藏  |  訂閱
370  63.2k

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-3-26 08:35 AM 發表 查看引用來源

淨講野戰都有排講喎

支持下

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-3-25 05:19 PM 發表 查看引用來源
好似好耐無出文...

實在太好多經歷, 但係值得寫�又覺得正就要認真諗下...

究竟你哋鐘意睇野戰定係3p呢?

野戰

push push!!!!!!!!!!!!!!!!!

講下野戰啦

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-3-25 05:19 PM 發表 查看引用來源
好似好耐無出文...

實在太好多經歷, 但係值得寫嘅又覺得正就要認真諗下...

究竟你哋鐘意睇野戰定係3p呢?

野戰._. ....
我自身反而唔鍾意多P囧

既然你哋咁想睇野戰...咁又講下啦!

雖然有好多人對野戰嘅定義, 就係係會俾人發現嘅地方扑野...不過對於我黎講, 唔一定係扑野就代表野戰! 有時會係停車場泊好架車口爆, 戲院內手淫...

越要驚俾人知, 就越想咁做...呢啲就係對我黎講野戰嘅定義...

其實早排搭巴士返屋企時, 突然諗起係面書識嘅S...
幾年前因想post相, 而開咗個面書a/c! 可能因為啲相嘅關係, 當時S就add咗我喇! 一直都係pm下傾下經驗, 有時交換下啲閃咭...

不過突然有一日約咗放工之後見面, 我哋冇交換過有樣嘅相, 出到黎見到係個斯文戴眼鏡嘅男仔...真實年齡比樣貌大...打咗招呼後佢帶我去一個好似空中花園嘅平台傾計...

其實我哋乜野都傾, 工作、生活細節、男女關係...好自然傾計時, 佢會攬住我...我無反抗, 亦好受落...直至佢伸第入去件衫到...雖然平台冇人, 但我都怕俾人見到...始終其他高過花園嘅大廈都會望到...

我哋最後都有攬住咀咀, 突然s捉住我隻摸佢jj, 只記得好硬, 之後佢拉低佢條運動褲同底底, 要我摸真啲......由於我真係好怕俾人見到...而且差不多要返屋企交人...所以最後我哋一齊上咗巴士!

因為已經成7點有多, 所以交通最繁忙嘅時間已經過咗, 人流相對少咗! 仲要係點對點嘅巴士, 人自然係比較少! 上層連埋我哋兩個只有4,5個人...我哋坐比較後嘅兩人座位! 佢坐埋邊, 而我就坐路口位...

S又開始手多多, 伸手入我衫到撥弄我乳頭, 我亦忍唔住伸手入佢褲內摸佢仲係好硬嘅jj...不過我諗佢諗都冇諗過, 我攞佢jj出黎, 我就一口啜落去!

S雖覺得好驚訝, 但好想我繼續...不過又好怕俾停係燈位時隔離嘅巴士上嘅人睇到! 去到已經上公路時, 我就向住仍然好硬嘅jj進攻! 我每一口吸吮, 令到佢身體微微震動, 我亦使出我舌尖不斷龜頭下頸位! 同時亦不忘望下s嘅面部表情...

由於架巴士點對點嘅關係, 我真係無乜時間好好享受美味嘅腸腸, 唯有開始急速吸吮,每一下都要深喉...我感覺到s好興奮, 但佢想呻吟又怕俾人聽到...最後佢㩒住我頭, 我亦順佢嘅節奏不停大力吸吮...直接我口裡感覺有大量嘅精液射出...真係好多...多到我吞咗一啲都仲有好多...而佢亦同時準備好紙巾清潔...

支持  , 我都想....haha

D經歷好正

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-1-23 07:03 PM 發表 查看引用來源
其實香討有咁耐, 但我一直都未試過係呢到出文...以前係過不同嘅討論區出po識人...但從來都無上過來...今日突然好想搵個地方可以長期記錄我一直以來嘅性經歷...等我可以回顧一下以前我有幾瘋狂!

我未必會順年紀咁去 ...
故事好似又幾好咁!支持。。。

引用:
原帖由 bobodoo 於 2016-4-2 11:45 PM 發表 查看引用來源
既然你哋咁想睇野戰...咁又講下啦!

雖然有好多人對野戰嘅定義, 就係係會俾人發現嘅地方扑野...不過對於我黎講, 唔一定係扑野就代表野戰! 有時會係停車場泊好架車口爆, 戲院內手淫...

越要驚俾人知, 就越 ...
巴士上口交?小心當上巴士小姐啊!不過呢種玩法又好令男人開心,繼續支持。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆