上一頁下一頁
發新話題

主人既多水臭系 (更新: p.4,14,23<- 新端午節 號外) (相: p.7,12,19)

收藏  |  訂閱
395  55.3k

你啜唔到..等我幫你啜...啜到你夠為止...

好,我就應你既要求,依家即刻咁做
到時唔好叫我停呀,我會玩到停唔到手架
引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-16 11:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_40::smile_40::smile_40:

我每次都會要求兩隻手大大力渣住我對波
然後用最鹹濕猥瑣既眼神望實我  俾我望住點樣  奶啜咬一邊lin頭  然後用手指搓搣彈另一邊lin頭

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-16 10:41 PM 發表 查看引用來源

ching們話想睇  濕身:smile_47:白色衫:smile_04:下有飛釘:smile_53:既波波相嘛~~~~~

http://holland.pk/l17xngvw
咁大對野, 唔用黎屌波堅對唔住自己

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-16 11:25 PM 發表 查看引用來源

唔好提! 就係差個5cm!真係近在眼前:'):'):')

如果啜到自己對lin, 我一定日日夜夜啜到對波出奶為止!!!有奶係對lin頭噴出黎個個畫面實在太正啦一路俾人屌 一路渣對波 一路linlin噴奶 :smil ...
Haha。可能之後俾我地係咁揸  揸到變大呢

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-16 11:25 PM 發表 查看引用來源

如果啜到自己對lin, 我一定日日夜夜啜到對波出奶為止!!!有奶係對lin頭噴出黎個個畫面實在太正啦一路俾人屌 一路渣對波 一路linlin噴奶 :smil ...
就證明左妳條臭閪唔可以俾妳偷偷滿足自己嘅慾望,要主人們滿足妳,一路俾主人屌緊妳塊賤閪,一路要俾主人或其他男人幫妳啜或搣兩粒賤lin頭

引用:

呀妹淫得很,如果啜到就真係正,
一路啜自己d奶水,一路卒自己d西水:smile_47:
淨係睇到呢一幕,唔使打j都會爆精呀:smile_47:
而家你唯有日揸夜揸,揸撚大佢啦

嘿嘿, ching們訓晒未呢~ 就打好update啦~~~

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-17 12:19 AM 發表 查看引用來源
等緊你隻淫閪啦

聽朝起身先睇,加油呀師姐,support你
引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-17 12:19 AM 發表 查看引用來源

引用:
:smile_47:甘影好update未先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆