上一頁下一頁
發新話題

.

收藏  |  訂閱
200  3.2k

尋晚你應該玩到好攰, 而家都未有匯報有關行程同故事, 嘻嘻

期待激戰的報告……

已經同佢上了床,超正。
昨晚因為佢又要ot,咁唯有等埋佢先一齊走,出到公司佢已經拖住我隻手,然後隨便搵餐廳晚飯,食完後我車佢返我家。
上到我家,大家聊下天,我開始吻佢面同頸,然後我用手慢慢徐佢件恤杉,見到佢胸肌同腹肌,真是視覺上享受,我用利lick佢乳頭,而佢亦開始摸我個身,然後我慢慢摸向下面,發現佢成條硬哂,咁我開始除佢條褲,佢下體都好大下有67吋,冇乜毛,然後我幫佢含,打圈,含到咁上下,佢話想射,慢番d,我當然冇理,繼續含,後尾佢射左落我口中,我亦吞左。
休息一會我帶佢去沖涼,係按摩池到我熱吻好耐,到佢開始吻我,lick my nipple and pussy , 佢技巧好好,有幾下真是正,咁我忍唔住,叫佢入,佢插入個下真是好正,佢一路入一路吻我耳仔同頸,我成個人軟哂,做左15mins,到佢射左入套,大家然後再沖下身。
休息一陣後,佢幫我抹身,又話我身材好好haha , 然後佢圍住條毛巾問我間房係邊,跟著佢成個抱起我,放我落床,一上床佢問我仲想不想做,我冇答,只是淫笑回應,佢又開始用口幫我,佢技巧真係好好,我亦叫得好大聲,我後來亦開始幫番佢含,lick埋佢個袋,到咁上下,佢開始想做,有男上女下同doggy , 佢插我真是每下都好入,最後佢想射時,我叫佢射落我口中,當然我又幫佢吞哂,果時都已經兩點幾,開始有D累,最後訓左。

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-30 04:46 PM 發表 查看引用來源
已經同佢上了床,超正。
昨晚因為佢又要ot,咁唯有等埋佢先一齊走,出到公司佢已經拖住我隻手,然後隨便搵餐廳晚飯,食完後我車佢返我家。
上到我家,大家聊下天,我開始吻佢面同頸,然後我用手慢慢徐佢件恤杉,見 ...
哈哈!聽你咁講,佢一定唔會係新手啦
不過點都好啦,你覺得開心咪得囉,但你要預咗有一日佢會離開你,到時你唔好太傷心呀^_^

我都唔知可以keep幾耐,始終我同佢沒有將來。
引用:
原帖由 garyn79 於 2015-5-30 05:23 PM 發表 查看引用來源

哈哈!聽你咁講,佢一定唔會係新手啦
不過點都好啦,你覺得開心咪得囉,但你要預咗有一日佢會離開你,到時你唔好太傷心呀^_^

C姐食禁多蛋白質皮膚會靚好多,好多人話女士有愛情滋潤同性方面餵得飽人都會唔同左

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 30/5/2015 06:46 PM 發表 查看引用來源
...後尾佢射左落我口中,我亦吞左...
...我叫佢射落我口中,當然我又幫佢吞哂...
今次任務完成,應該請大家食宵夜啦!

總評:

3Q :df03:
生吞兩次 :df02:
持久度:df06:-2
15mins太短
冇毛 :df01:
白切雞夠清爽,碧咸都係一樣

用邊隻CONDOM?
引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-30 04:46 PM 發表 查看引用來源
已經同佢上了床,超正。
上到我家,大家聊下天,我開始吻佢面同頸,然後我用手慢慢徐佢件恤杉,見 ...

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-30 05:38 PM 發表 查看引用來源

只在乎曾經擁有

引用:
原帖由 addictedtou1975 於 2015-5-30 05:38 PM 發表 查看引用來源

最緊要你明白啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆