上一頁下一頁
發新話題

男sp係咪永遠都唔會著緊女sp

收藏  |  訂閱
320  10.5k

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 01:55 PM 發表 查看引用來源
認同,冇FEEL真係好難做SP/SL係連鍚都鐋唔落
咁你對你個2個有無FEEL呢:smile_o10:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 01:55 PM 發表 查看引用來源
認同,冇FEEL真係好難做SP/SL係連鍚都鐋唔落
人夾人真係唔易。。真係夾會唔會沉船?

未必既,但sp關係太close就會沉船
我自己咁覺得

味有過SP (好想有~),,,所以比蓍我,我會珍惜

引用:
原帖由 highschoolgirl 於 2015-3-3 01:22 AM 發表 查看引用來源
唉...完全明白樓主既感受...
我同之前個SP見過三,四次...後...
就連以前既曖昧對話, 呢家都無埋...
冷淡都唔緊要, 但已經無聯絡,一句起兩句止,條友仲失埋蹤:smile_39:
想食都無得再食
繼續搵囉,女仔要搵好易搵到既:smile_30:

引用:
原帖由 小小的太陽 於 2015-3-3 08:40 AM 發表 查看引用來源

但總有d唔生性既 日搵夜搵住 煩

我果2個成日都係我同BF出緊街既時候搵我:smile_45:

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-3 02:01 PM 發表 查看引用來源

咁你對你個2個有無FEEL呢:smile_o10:
都OK架,係我想要果TYPE囉但又唔會沉船既,因為知道根本冇可能有結果,玩下開心下就算

引用:
原帖由 mike31 於 2015-3-3 02:34 PM 發表 查看引用來源
未必既,但sp關係太close就會沉船
我自己咁覺得

完全未close過好想試下close囉

引用:
原帖由 tony1wolf 於 2015-3-3 04:25 PM 發表 查看引用來源
味有過SP (好想有~),,,所以比蓍我,我會珍惜
珍惜呢2個字由男仔講出口好難令人相信:smile_30:

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-3 04:58 PM 發表 查看引用來源
都OK架,係我想要果TYPE囉但又唔會沉船既,因為知道根本冇可能有結果,玩下開心下就算
幾好阿, 我想要個可以傾18+既都無:smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆