上一頁下一頁
發新話題

T-back做愛 (新相#236,文#65,相#44,45)

收藏  |  訂閱
274  176.2k

回覆 185# 的帖子

C姐好返d未呀?呢排日夜温差都幾大,雖然c姐長腿係好正,不過都要著多件衫

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-10-27 11:33 PM 發表 查看引用來源

相簿入面有一張相係相係我個妹黎,小心睇
Wow.咁你個妹都應該同你不相伯仲

回覆 1# 的帖子

老友老友,thank you

著斯文OL suit 在出面
著開浪𢇁襪力0.  T back在入面
老婆放工回家
即埸扑九佢

引用:
原帖由 pui_0623 於 2014-11-1 10:18 AM 發表 查看引用來源
C姐好返d未呀?呢排日夜温差都幾大,雖然c姐長腿係好正,不過都要著多件衫
我好返啦, 喉嚨仲有少少乾, 不過已經復出左... 星期六做左...好滿足...

引用:
原帖由 pui_0623 於 2014-11-1 10:22 AM 發表 查看引用來源
Wow.咁你個妹都應該同你不相伯仲
我個妹係紙板身形跍... 32A

唔抽水抽乜嘢呀?
引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-10-29 10:20 PM 發表 查看引用來源

你最叻抽水... 我星期五晚"復出"... 老公尋晚已經忍唔住啦

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-3 09:30 PM 發表 查看引用來源

我好返啦, 喉嚨仲有少少乾, 不過已經復出左... 星期六做左...好滿足...
你老公已經忍唔住,同你開波,病都快啲好呀!

引用:
原帖由 jumboleung 於 2014-11-3 09:41 PM 發表 查看引用來源
你老公已經忍唔住,同你開波,病都快啲好呀!
已經95% 好返啦, 星期六做咗啦... 勁滿足... 但最後發生意外... 超黑仔

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-3 10:00 PM 發表 查看引用來源

已經95% 好返啦, 星期六做咗啦... 勁滿足... 但最後發生意外... 超黑仔
發生咩意外呀:smile_14:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-3 10:12 PM 發表 查看引用來源
發生咩意外呀:smile_14:
仲有乜意外... 可能佢蓄左太多貨, 外射果時, 我用手幫佢出野, 點知射到上我個鼻到...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆