上一頁下一頁
發新話題

老婆嘅生日愿望…如佢所愿!

收藏  |  訂閱
431  96.6k

引用:
原帖由 eason_pong 於 2014-8-9 09:15 PM 發表 查看引用來源
故事好正,支持出文~~~!
多谢支持!

我嘅理论就是…
淫人妻子当然笑呵呵啦!自己妻子被淫都可以笑呵呵!
我老婆问我系咪变態?我话系架…
我最中意老婆个淫样,所以好多时都会影鳩下佢个淫西!有时仲会玩下偷拍…
老婆个性根本就都幾贪玩,唔贪玩就唔会陪我颠!
試过上深圳嚟探我班,跟我落一间酒吧玩,我都只话佢系同事,话比人知系老婆大家都冇運行…

话比人知系老婆仲边有仔埋妳身呀傻西!老婆拍下我,都话你古惑啦!
我而家扑嘢已经重質不重量!一系唔屌,一屌就玩到尽…
唔可以好似交功课咁例行公事,例行公事屌得大家都冇引…
所以又要搞刺激!玩下新鲜感…

可以Pm 相我嘛!

回覆 163# 的帖子

感可吴可以比你微信我啊, 直接微信发

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-10 08:40 AM 發表 查看引用來源
我嘅理论就是…
淫人妻子当然笑呵呵啦!自己妻子被淫都可以笑呵呵!
我老婆问我系咪变態?我话系架…
我最中意老婆个淫样,所以好多时都会影鳩下佢 ...
咁你老婆去深圳搵你, 有冇fd想食佢?

C兄應該要佢玩下淫語調教。

引用:
原帖由 ACA64 於 2014-8-10 09:20 AM 發表 查看引用來源

咁你老婆去深圳搵你, 有冇fd想食佢?
当然有…
不过呢d嘢好講机緣巧合!老婆又唔系咁餓,有吋志在玩下个feel,感受下仲有人媾嘅感觉…

引用:
原帖由 remyred 於 2014-8-10 09:23 AM 發表 查看引用來源
C兄應該要佢玩下淫語調教。

淫声浪语已经玩过!
每次都粗口来粗口往,有时搞撚慶佢又吊佢引…
系都要佢要求我屌佢先屌…

引用:
原帖由 ttfat67900 於 2014-8-10 09:54 AM 發表 查看引用來源

淫声浪语已经玩过!
每次都粗口来粗口往,有时搞撚慶佢又吊佢引…
系都要佢要求我屌佢先屌…

其实女人有瘦底有肥底仲有淫底…
我相信我老婆本身都是淫底!所以略为調教已经露出个淫性…
又略为撩慶佢就已经…

當然要佢自已認淫西/求人去屌佢之類。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆