上一頁下一頁
發新話題

cwb 豪放女 part 7 updated, p15

收藏  |  訂閱
253  112.4k

𥄫咁耐都未𥄫到

回覆 1# 的帖子

係我用盡我既瞳力都揾唔到黑色un un 之後
我個心真係bom bom,  bom bom 咁跳。
真係咁大個仔都未試過睇得咁過癮:smile_47:
跟住佢哋去左排隊俾錢, 我地都有眼神交流
其實呢斷時間都好正, 佢一路同個fd 講野,有d 動作
之前都講, 佢烏低少少後面都見到,
而呢斷時間佢講野個陣, 都有dd 動作,係後面睇真係有好強既若忍若現feel,  睇到硬硬地。。。:smile_47:
終於俾完錢,出到門口,佢都有回望多野, 不過唔知係咪人多, 怕怕地, 佢又反而係呢個時候多左禁下條裙
我心諗禁咩鬼呀, 玩到咁大就大方d 嘛
佢哋之後行番去最先個商場!!
呢一刻終於都黎啦:smile_47:
一上電梯,佢有眼角望下我,
正常既我通常都費事咁明顯咁昅, 不過個刻死都唔理
一於霸個有利位置, 樓下幾級, zip 佢後面, 確保我有個1 線景
條電睇終於都上去啦。。。
首先見到個中秋靚月, 今次好肯定條黑un 一定冇左,之後,
個下心跳左出黎, 我終於都見到個一線景啦
似乎佢平時都有收下三角位
不過真係好清楚。。:smile_47: :smile_47:
我就流鼻血啦
個商場係先有條短電梯, 之後再上入面既長梯
當然長梯我都係霸有利位置, 上第二條之前我發覺有其他人發現左
係對情侶, 不過我都鄧個男仔慘, 佢哋細聲講緊岩岩見到既野
但係個男仔有女係身邊,同唔到我爭位:smile_34: 5
今次呢條就夠晒長, 期間佢又望後, 我仲對住佢笑一笑打個眼神添:smile_30:

引用:
原帖由 靚靚老婆 於 2014-8-7 07:01 PM 發表 查看引用來源
其實我都諗住會share我比人炒底相出來,不過樓主都講得對,唔好咁open
靚靚,今日又會點玩呢

繼續支持

越來越好玩!
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

引用:
原帖由 Cherry彤彤 於 2014-8-8 08:14 AM 發表 查看引用來源
繼續支持

多謝咁早黎支持呀
彤彤有冇餐好食呀

引用:
原帖由 調情男 於 2014-8-8 08:33 發表 查看引用來源
多謝咁早黎支持呀
彤彤有冇餐好食呀

引用:
原帖由 Cherry彤彤 於 2014-8-8 08:42 AM 發表 查看引用來源

幾時會分享下先

仲有冇下文呀

引用:
原帖由 調情男 於 2014-8-8 09:01 發表 查看引用來源
幾時會分享下先
我唔會分享了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆