上一頁下一頁
發新話題

最愛面對面的... 坐蓮 #190 #260 #295 #319

收藏  |  訂閱
371  53.3k

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 03:11 PM 發表 查看引用來源

哈哈哈,經驗

我又唔係女仔-3-....打開就可能有人撲, 男仔打開多數比人摑多D .x.~~~

快d講埋落去啦

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 03:14 PM 發表 查看引用來源
唔夠訓,坐低起身見頭暈,今晚仲要開工,真係要訓一陣先……

真係索

引用:
原帖由 purple晴 於 2014-8-2 01:57 PM 發表 查看引用來源

得妳同佢,怕咩?兩個人一齊要放先開心

我平時都係乖乖女一個 (我覺得),不過,我bf話一做運動就好似另一個人。

同意,如果對住另一半都唔淫,應該對住邊個淫?:fst_002:

引用:
原帖由 毛兔布公仔 於 2014-8-2 03:19 PM 發表 查看引用來源

同意,如果對住另一半都唔淫,應該對住邊個淫?:fst_002:
不過最初開始想試時俾ex 打沉船同笑,同埋有啲我唔識做得唔好又... 真係攪到無咩慾望再繼續

係之後先好啲,慢慢試慢慢學同改良下

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 03:14 PM 發表 查看引用來源
唔夠訓,坐低起身見頭暈,今晚仲要開工,真係要訓一陣先……
就咁著內衣訓-3-.....? 我會多手架BO

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 12:44 PM 發表 查看引用來源

無愛既感覺真係爭好遠
係我第一次去玩既感覺,好強烈……

而家仲有無出黎玩?:fst_002:
定已經俾人私有化左?:fst_005:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 03:25 PM 發表 查看引用來源

不過最初開始想試時俾ex 打沉船同笑,同埋有啲我唔識做得唔好又... 真係攪到無咩慾望再繼續

係之後先好啲,慢慢試慢慢學同改良下

因為身經百戰?:fst_001::fst_002:

引用:
原帖由 siutoto 於 2014-8-2 01:20 PM 發表 查看引用來源

坐蓮?會呀,好舒服

點解唔敢?

女朋友話要娶左佢先仆得:smile_27:即刻無曬mood

大大力支持你

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆