上一頁下一頁
發新話題

無聊果陣 你會

收藏  |  訂閱
195  3.5k

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-24 12:45 PM 發表 查看引用來源

OMG!!!!!!我係唔係應該話佢太純品好呢????
又或者可以講,你真係好愛佢!!:smile_o03:
但自此之後。。。。。洗支野。。。。。就變左重點

引用:
原帖由 念念 於 2014-7-24 12:35 PM 發表 查看引用來源

師兄 講起其實支野好似係我借俾佢咁 頂佢 有次同佢係我屋企 我禽佢前清潔支野。。。。。。。

我劣底包皮我見到個頭既則邊底部。。。。。。。。
圍繞成個邊都係黃色既積。。。。。。。。~_0果刻我除左一手用濕紙 ...
你講到呢度我諗我估到問題向邊度,佢包皮過長,陰莖長期受到保護,佢自己又冇去理,唔理佢係唔識定係覺得唔舒服而唔理佢啦,最主要原因係佢陰莖太小受到刺激(因為包皮長期保護住),所以你一整佢果陣佢已經極度唔舒服!(男師兄應該會明白我講緊麥!)佢咁抗佢既原因我相信就係呢度,因為佢跟本唔覺得舒服!

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-24 01:14 PM 發表 查看引用來源

你講到呢度我諗我估到問題向邊度,佢包皮過長,陰莖長期受到保護,佢自己又冇去理,唔理佢係唔識定係覺得唔舒服而唔理佢啦,最主要原因係佢陰莖太小受到刺激(因為包皮長期保護住),所以你一整佢果陣佢已經極度唔 ...
明白,但係,長久落去完全唔係辦法

引用:
原帖由 好Q屎波 於 2014-7-24 02:00 PM 發表 查看引用來源

明白,但係,長久落去完全唔係辦法

係,快d去睇醫生係最好最快既辦法,好平常ga ja!!

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-24 02:02 PM 發表 查看引用來源

早睇早享受

引用:
原帖由 傻瓜基 於 2014-7-24 14:02 發表 查看引用來源

50歲生咗兩個女二十幾歲嘅男人去割包皮我都見過

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆