上一頁下一頁
發新話題

開發老公

收藏  |  訂閱
234  27.8k

妳唔講咪屈屈埋  越哩越多問題
引用:
原帖由 viviwu212 於 2014-5-14 03:49 PM 發表 查看引用來源

ching 我知你地好多人叫我坐低同佢傾
其實我都試過
但佢一係就話五知
二來一碌木咁五出聲
得我up,
ching不如教我點開口引導佢

直接講  係咪要我守生寡 你有需要  做女人刀有需要
引用:
原帖由 viviwu212 於 2014-5-14 08:30 PM 發表 查看引用來源
我係差在未識開口
我五知點開口講

引用:
原帖由 淫亂小魔星 於 2014-5-14 05:46 PM 發表 查看引用來源
明白餓既感覺 但要溝通下。。。除非好似我咁 明食哂檸檬

姐係點啊C姐?

引用:
原帖由 paco@lam 於 2014-5-14 08:57 PM 發表 查看引用來源

直接講囉

講左喇,結局又係我喊住收場
可能我無用
平心靜氣講過
佢唔出聲係到打機
我問佢:你唔出聲姐係咩態度?
佢話佢唔覺得有問題
之後我同佢講:以後有咩問題都好
我唔會再開口同你講
我唔開心唔會講,我西痕都唔會同你講
就算我食自己都唔會同你扑
我唔會再去解決我地之間既問題
我就由得個問題擴大唔需要解決
如果你出面同過第二D女人扑野同我單聲就得
反正我唔在乎

THAT'S ALL

其實點解要咁
我覺得真係好可悲
自己既女人點諗都唔知

我想要的,你卻不能夠給我你全部
你能給的,卻又不是我想要擁有的

既然扑得唔開心,就算我守生"瓜"
我都唔LUN同佢再扑

去得好大吓喎!

試下平心靜氣坐下,慢慢傾(切記:不要在家中)

引用:
原帖由 viviwu212 於 2014-5-15 02:40 AM 發表 查看引用來源
其實點解要咁
我覺得真係好可悲
自己既女人點諗都唔知

我想要的,你卻不能夠給我你全部
你能給的,卻又不是我想要擁有的

既然扑得唔開心,就算我守生"瓜"
我都唔LUN同佢再扑
講到咁盡?!
返唔到轉頭嘅喎?!
咁你諗住以後點??

先放鬆自己先,你老公講真一定有問題的。你對他講,他也只係十問久唔應最後自己又勞氣。其實睇你留言,似想被愛多於sex,如果只係sex,解決可以好多方法。先試吓搵方法令自己開心先,多d同仔玩轉移視線,家庭開心,夫妻關係先有d機會會改變,你也早d休息la,太累人都燥d

我 3 月底同佢去完旅行, 咪又係咁….
所以都由佢了~

我同意師兄講, 佢肯聽你講, 已經好好了
慢慢來, 男人係要時間去消化女人講o既嘢
但不幸地我嗰個已經練成.....
“選擇性失聰” 同 “短暫失憶” 神功了….  Hahahaha~

不過點都好, 你唔好埋怨太多, 男人係好怕女人煩
到時, 令佢覺得你似佢 “媽媽” 就死得…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆