上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.2k

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-11-28 23:08 發表 查看引用來源

似是故人來,入面有呢二句~
"但凡未得到但凡是過去 總是最登對"
真是好負面, 但是好感人.

早晨各位, 今朝只有12度咋, 大家小心身體!

另外........ Happy Black Friday~~

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-29 06:55 AM 發表 查看引用來源
早晨各位, 今朝只有12度咋, 大家小心身體!

另外........ Happy Black Friday~~
早晨~~係又凍又乾燥,著多件衫搽番D 潤野

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-28 10:32 PM 發表 查看引用來源

OK 呀, 夜少少PM你

咁我呢~~~~~

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-11-28 11:17 PM 發表 查看引用來源

孫悟空都有一句, 曾經有一段至真既愛情擺係我面前, 我無去珍惜, 到失去之後我先後悔莫及, 麈細間最痛苦莫過放此, 如果上天再比多次機會我, 我會講我愛你, 如果係都要為呢份愛加上期限, 我希望係一萬年.........唉 ...
呢段好到肉>__<
初戀時仲細,好多野唔識珍惜。到大個諗番起先後悔。依家好難搵到了解自己百分百愛你既人,包括身邊嗰個。

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-11-29 07:08 AM 發表 查看引用來源

咁我呢~~~~~

又PM你吧

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2013-11-29 07:20 AM 發表 查看引用來源

呢段好到肉>__<
初戀時仲細,好多野唔識珍惜。到大個諗番起先後悔。依家好難搵到了解自己百分百愛你既人,包括身邊嗰個。

你也好唏噓喎........

初戀就是這樣甜:smile_40:

[quote]原帖由 lonely閒人 於 2013-11-29 07:20 發表 查看引用來源

<< 呢段好到肉>__<
初戀時仲細,好多野唔識珍惜。到大個諗番起先後悔。依家好難搵到了解自己百分百愛你既人,包括身邊嗰個。>>

:smile_41:人大左,見既識既都多左,好難再有細路仔時的情懷了,要愛一個人仲點會咁容易?:smile_41:

今日星期五了, 大家別因為ex或種種原因那麼灰或唏噓, 聽首歌輕鬆一下吧

http://www.youtube.com/watch?v=WpjqzLK7wEE

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆