上一頁下一頁
發新話題

花花 的某個晚上.... #192

收藏  |  訂閱
339  33.3k

引用:
原帖由 FlowersBee 於 2013-9-22 12:56 PM 發表 查看引用來源

多謝呀
今日無出去咩?

回覆 1# 的帖子

上次講到....

之後過多陣~~~ 佢就要我幫佢含!!
其實我都唔多識含... :smile_52:
但都幫佢啦.... 佢訓係到. 我就一路含呀奶呀....
有D懶 唔想含落去.佢就企起身!!! 禁住我個頭幫佢~~~
其實都唔係幾想俾佢睇到我含緊果個樣

之前就幫佢帶套~~
訓係到.等佢插入黎.. 第1下入:smile_46: 好大條
而佢就話我好多水...其實都冇咩水..佢緊係呃我......
佢頭幾下都好慢.....細細力:smile_o05:
我都嗯左幾聲~~~  之後佢開始愈黎愈大力...
愈黎愈快....  (有D爽.HAHAHA)
不過唔想叫架.. 但好自然就好大聲咁叫:smile_13:
佢知我唔係好想叫..就捉住我隻手之後慢慢插....

插左陣啦....轉狗仔式.. (我鍾意:smile_47: )
佢入左郁左幾下.叫我自己郁
我就自己前後前後郁左陣...好累唷~~~
所以我停左..一停佢就自己郁啦
佢郁得好快...~~~ 我不停叫..比之前仲大聲..HAHAHA
佢一路插一路摸我個胸~~~

之後佢就射啦~~~

完..........

冇咩心機打...所以好似CUT左好多

引用:
原帖由 Mr.Happys 於 2013-9-22 12:58 PM 發表 查看引用來源
今日無出去咩?
冇呀

引用:
原帖由 FlowersBee 於 2013-9-22 01:17 PM 發表 查看引用來源
上次講到....

之後過多陣~~~ 佢就要我幫佢含!!
其實我都唔多識含... :smile_52:
但都幫佢啦.... 佢訓係到. 我就一路含呀奶呀....
有D懶 唔想含落去.佢就企起身!!! 禁住我個頭幫佢~~~
其實都唔係幾想俾佢睇到 ...
支持啊 起碼你都完左個故仔a

引用:
原帖由 FlowersBee 於 2013-9-22 01:18 PM 發表 查看引用來源

冇呀
留係屋企有咩搞

引用:
原帖由 Mr.Happys 於 2013-9-22 01:18 PM 發表 查看引用來源
支持啊 起碼你都完左個故仔a
打完都覺得唔好睇

引用:
原帖由 FlowersBee 於 2013-9-22 01:19 PM 發表 查看引用來源
打完都覺得唔好睇
不如 ...add 我 啦...:smile_38:

過埋今日會del post

過埋今日會唔出新post

引用:
原帖由 FlowersBee 於 2013-9-22 02:28 PM 發表 查看引用來源
過埋今日會唔出新post
y ? ,,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆