上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.3k

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 03:32 PM 發表 查看引用來源
會唔會佢地都係脫架?m:smile_41:
曾幾何時,某朋友話妹妹無毛,做嗰陣因撞擊會痛
:smile_44:
影咸書個啲女仔當然都係脫毛,天生無陰毛的女仔相信少之有少,最多係少毛,完全天生無毛應該絕無僅有

做個陣碰撞會痛呢個理論我又唔係咁認同,陰毛真係有避震作用咩!就算我當真係會有撞擊力,女仔剃晒啲毛啫,但男仔真係好少會無毛,咁點都唔會白撞白掛

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-30 03:45 PM 發表 查看引用來源

影咸書個啲女仔當然都係脫毛,天生無陰毛的女仔相信少之有少,最多係少毛,完全天生無毛應該絕無僅有

做個陣碰撞會痛呢個理論我又唔係咁認同,陰毛真係有避震作用咩!就算我當真係會有撞擊力,女仔剃晒ࢋ ...
我覺得只係男或女太瘦骨撞骨

今日我有單野想同大家八下分享下
係關於我一個女性朋友
先講一講背景,女主角A小姐係一個三十五歲既中女
只拍過一次拖,23歲時候拍既,
個樣都幾細個,普通女人一個,唔多化妝
著衫唔講究
香港人,識講日文

男主角.B先生28歲既男仔,日本人,做DIRECTOR

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 03:52 PM 發表 查看引用來源

我覺得只係男或女太瘦骨撞骨
呢個就有啲可能

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 03:55 PM 發表 查看引用來源
係關於我一個女性朋友
著衫唔講究
香港人,識講日文

男主角 ...
由我識佢開始佢就已經係唔多打扮既女人
T SHIRT 牛仔褲,眼線都唔畫一條
佢成日同我講,佢命格好少桃花:smile_45:
我同佢講,我唔係唔信命,但係我更加相信既係我自己
我話:你又唔打扮你自己,唔執執自己
邊有男人鐘意??:smile_45:
你想人愛你之前,你應該愛你自己,扮下靚,化下妝
個人都開心D
佢話佢自己肥,著衫唔好睇:smile_45:
我話:肥一樣可以扮靚,著衫只係其次,自信先係靚既重要性,你睇下我,我重肥過你,我唔覺得我有咩唔靚:smile_34:
重有唔該你執執個樣,唔化妝都應該畫返條眼線,精精神神咁見人:smile_34:

後黎俾我話得多,雖然都係T SHIRT 牛仔褲,不過都有化下妝,有進步

幾個月前A小姐有日同我講,話B先生想同佢發展
我就同佢講,既然你都想拍拖,咪一齊囉
A小姐有答應到B先生同佢一齊,不過B先生唔知道A小姐大自己咁大
A小姐好苦惱咁.唔知應唔應該同B先生講自己已經35歲
A小姐係果種對自己無信心,又怕年齡爭太多,
船頭驚鬼船尾驚賊既人:smile_39:
佢問過佢身邊D女性朋友,佢D 女性朋友叫佢唔好講,
話B先生都無問

我一聽到就即刻話:你果D所謂朋友正八婆黎:smile_45:

因為佢開到聲問我,當然我有答佢啦
我話:緊係要話俾佢聽啦,你唔應該呃人囉,既然係有心認真發展,
就應該講俾人地知,你咁樣呃佢,如果有日佢係其他途徑知道,到時我都唔知你塊面擺係邊:smile_45:
做都未做就叫驚,點得架?你想知個火機著唔著,行去TAK下佢咪知囉
自己坐係度諗,都唔知諗乜春:smile_45:
佢話怕人地拒絕佢:smile_39:
我同佢講:係鐘意既就唔係介意D歲數啦白痴:smile_45:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 04:13 PM 發表 查看引用來源

由我識佢開始佢就已經係唔多打扮既女人
T SHIRT 牛仔褲,眼線都唔畫一條
佢成日同我講,佢命格好少桃花:smile_45:
我同佢講,我唔係唔信命,但係我更加相信既係我自己
我話:你又唔打扮你自己,唔執執自己
邊有男人 ...
好,講到依度暫停一下先
放心,我會繼續講既
:smile_30:

問下各位男士,如果你係B先生
你覺得A小姐大你咁多年,有無問題呢?
另外,如果A小姐真係無同你講,後黎俾你知道,你又會唔會嬲呢??

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 04:19 PM 發表 查看引用來源

好,講到依度暫停一下先
放心,我會繼續講既
:smile_30:

問下各位男士,如果你係B先生
你覺得A小姐大你咁多年,有無問題呢?
另外,如果A小姐真係無同你講,後黎俾你知道,你又會唔會嬲呢??
在男人而言,個女仔大成7年,真係差距很大,有啲難接受

若果男仔唔介意,但女仔一路唔講,在男人立場,真係會覺得被騙,所以真係應該坦誠,既然遲早都會知,一定要開始前就交代,呢啲先係上策

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-30 04:25 PM 發表 查看引用來源

在男人而言,個女仔大成7年,真係差距很大,有啲難接受

若果男仔唔介意,但女仔一路唔講,在男人立場,真係會覺得被騙,所以真係應該坦誠,既然遲早都會知,一定要開始前就交代,呢啲先係上策
大7年好多架??:smile_41:
我未試過同細自己超過2年既男人一齊
我比同年齡既女人成熟,所以對於思想細既男人無興趣
我都係鐘意D大我多年既男人:smile_30:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 03:55 PM 發表 查看引用來源
係關於我一個女性朋友
著衫唔講究
香港人,識講日文

男主角 ...
男大過女,真係好多
女比男大,真係較小

我自己接受到女仕比自己大5-7年,最緊要溝通到。
至於呃住,梗係唔好啦,要垣白。

題外話,
係a小姐從無提及自己年齡呀?定講過大話呢?

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 04:37 PM 發表 查看引用來源

大7年好多架??:smile_41:
我未試過同細自己超過2年既男人一齊
我比同年齡既女人成熟,所以對於思想細既男人無興趣
我都係鐘意D大我多年既男人:smile_30:
7年算多,講緊係女大過男,
男人就算大女人超過十年都問題唔大
咪就係呢一點,女人通常早熟過男人,仲有最重要又最現實問題係女人始終唔襟老,我身邊都識有女人大過老公,但都係兩年

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆