上一頁下一頁
發新話題

*.*第一次見就比佢食左..>< *update on p.3,p.12*

收藏  |  訂閱
330  56.6k

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2013-4-14 11:31 PM 發表 查看引用來源

如果有少少粗魯少少DD咁多痛我都鐘意^^
痛的同時有快樂~識食~

引用:
原帖由 S_2012 於 2013-4-14 11:39 PM 發表 查看引用來源

我至愛:smile_o12:
我都好中意試過唔比我著under出街我又會好high,同埋好想試下係街比人用震蛋震

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2013-4-14 11:38 PM 發表 查看引用來源

我EX好中2打我PATPAT...係街又會係屋企又會
打到啪啪聲咁樣?

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2013-4-14 11:39 PM 發表 查看引用來源

咁就叫有奴性?...乜唔係覺得刺激少少咋MA
應該咁講,刺激同奴性既分別線其實係好薄的,但如果鐘意激烈少少的咁對M既方面係會比較重,而M比較重,就好容易會有埋奴性,
一個係生理上,一個係心理上,但往往心理,生理都係會互相影響的吧。。。。

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-14 11:31 PM 發表 查看引用來源
如果係圍內朋友嗰啲,真係好驚比佢地唱,靚仔都係咁話。到時全部人都知
性癖好係慢慢去發掘既~唔洗特登有意講出來~係sex過程中身體好自然反應到接受or唔接受到lo~

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-14 11:41 PM 發表 查看引用來源
我都好中意試過唔比我著under出街我又會好high,同埋好想試下係街比人用震蛋震
唔著底底出街好無安全感....

引用:
原帖由 jassie_bb 於 2013-4-14 11:41 PM 發表 查看引用來源
咁我真係覺得JASSIE_BB想試下俾人CONTROL既感覺,你想有人可以令你恥辱感全開:smile_40:

JASSIE_BB令人好有幻想既空間:smile_40:

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2013-4-14 11:44 PM 發表 查看引用來源

係屋企呢

引用:
全部都係我鐘意做既野:smile_o12:

引用:
原帖由 beebee_cc 於 2013-4-14 11:44 PM 發表 查看引用來源

係><佢又會講嘢話下我淫呀,仲會同人講我冇著褲...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆