上一頁下一頁
發新話題

食中女

收藏  |  訂閱
208  79.3k

引用:
原帖由 63021 於 2013-4-21 04:47 AM 發表 查看引用來源

我都好想揾到女玩
但我一個都沒有
正中女更加難搵

引用:
原帖由 Leizibug 於 2013-4-21 09:24 PM 發表 查看引用來源

正中女更加難搵
你揀人,人揀你, 玩得開心要求唔好咁厭尖, 自然就易D搵到, 但係要好似引版D師兄講, 成日都搵到D咩36D,樣正腰幼淫婦, 又肯口爆吞精,又肯唔著底褲周圍扑野果D, 就實在難求囉

回覆1 #的帖子

ching.. how o r u?

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2013-4-21 10:24 PM 發表 查看引用來源
ching.. how o r u?

47既中佬一名....哈哈

引用:
原帖由 www1808 於 2013-4-21 11:25 PM 發表 查看引用來源

47既中佬一名....哈哈
了解, 其實引板有冇機會?

引用:
原帖由 www1808 於 2013-4-21 09:22 PM 發表 查看引用來源大家努力囉
積分多又如何呢:smile_39::smile_39:

引用:
原帖由 Hkwargod 於 2013-4-21 11:46 PM 發表 查看引用來源

了解, 其實引板有冇機會?
我諗機會度度都有既, 不過引版裡可能多數人都係好奇及當小說咁睇, 或者淨係自吹, 果D交友地方, 一開始大家唔多唔小都有DD心理準備, 睇你夠唔夠技術搭得通啫

引用:
原帖由 63021 於 2013-4-22 01:21 AM 發表 查看引用來源
積分多又如何呢:smile_39::smile_39:

師兄你响呢度經驗夠囉, 咩未見過丫
我地呢D新人落場,咪吹下D新人水:smile_30:
師兄對追女搵SP有咩高見呢?

引用:
原帖由 www1808 於 2013-4-21 10:23 PM 發表 查看引用來源

你揀人,人揀你, 玩得開心要求唔好咁厭尖, 自然就易D搵到, 但係要好似引版D師兄講, 成日都搵到D咩36D,樣正腰幼淫婦, 又肯口爆吞精,又肯唔著底褲周圍扑野果D, 就實在難求囉
邊d係真, 邊d可以當小說睇, 呢度ching們心裡有數:smile_40:

引用:
原帖由 Leizibug 於 2013-4-22 08:39 AM 發表 查看引用來源

邊d係真, 邊d可以當小說睇, 呢度ching們心裡有數:smile_40:
哈哈, 咁又抵讚, 真真假假大家都寫到繪聲繪影 我D文筆就差D, 但師兄們的文章真係睇得好開心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆