上一頁下一頁
發新話題

終於~ 遇上了...

收藏  |  訂閱
392  27.7k

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 05:44 PM 發表 查看引用來源

我寧願同你一齊收工.... 唉....
"寧願" (sosad)....

引用:
原帖由 疲休 於 2012-11-16 05:40 PM 發表 查看引用來源
一樣米養百樣人:smile_39:
大把自以為是情聖:smile_40:

我都好想知呀

唔好意思一問~
好奇想知你一遇啱FEEL既男仔...跟住上床係咪會速戰速決同做完當冇事發生過,大家好瀟灑地各走各路咁樣呀~

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 09:51 AM 發表 查看引用來源
識我又比較熟悉我既~ 就會知道冇咩經歷過高潮既人... (我都唔知有定冇)

就係上年... 定今年?? 我都唔記得啦...... 走左去玩哥哥介紹既APPS~ 識左佢...

咁我一向好直接既~ 識左~ 傾多兩傾見岩咀型就直接話俾人 ...
得閒傾計嗎?

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 05:43 PM 發表 查看引用來源一樣米養百樣人:smile_39:
哈哈:smile_30:
可能係架,你永遠唔知人地點諗
同埋傻嘅人永遠唔會覺得自己傻:smile_30:

快D走啦
入夜一男一女係OFFICE仲危險呀
引用:
原帖由 Violet~紫 於 16/11/2012 05:40 PM 發表 查看引用來源

今日仲要得返我一個對住佢呀!!!!!!
我唔想同佢一齊收工呀~~~~~~~~~~~~~~:smile_o03:

引用:
原帖由 Gab15 於 2012-11-16 05:49 PM 發表 查看引用來源
唔好意思一問~
好奇想知你一遇啱FEEL既男仔...跟住上床係咪會速戰速決同做完當冇事發生過,大家好瀟灑地各走各路咁樣呀~
都可以~ 視乎對方想點~

引用:
原帖由 疲休 於 2012-11-16 05:51 PM 發表 查看引用來源
哈哈:smile_30:
可能係架,你永遠唔知人地點諗
同埋傻嘅人永遠唔會覺得自己傻:smile_30:

哈哈哈哈~~~~
同埋傻嘅人永遠唔會覺得自己傻:smile_30: <--- 絕對係... SO 我MAYBE 係傻人一個!!! 唔怪得D人咁鍾意呃我:smile_39:

準備閃..... 唉....

引用:
原帖由 Violet~紫 於 2012-11-16 05:57 PM 發表 查看引用來源
準備閃..... 唉....
快閃啦:smile_43:
我都唔知仲要做到幾點:smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆