上一頁下一頁
發新話題

陪我成長的QQ們 (有相)

收藏  |  訂閱
519  217.3k

引用:
原帖由 swlau 於 2006-9-13 07:58 PM 發表
    (二) 心得篇:    無處不Q

好奇怪大部份玩QQ的人仍執著於
“先QQ, 後見面”的頑固想法,
以為QQ女就一定是QQ里認識的.
事實剛好相反, 有質素的QQ女通常都是在別的途徑認識,
之後再拿聯絡而成QQ女的.
這 ...
佢都比得QQ你,當然想跟你做朋友啦.做得朋友食機會都可以食到六七成,加上你的溝女技巧,lum女手法,加理環境,氣分,女人始終係女人,一定會投懷送抱.唔一定要靚仔,但高大係至著數.有埋口才,口技,及性技,乜女都會自動上釣.呢度睇咁多師兄.至服係kuku兄,因為佢口技可以讓女仔主動比錢,主動咁服侍佢.讓她一世難忘!

引用:
原帖由 imagism 於 2006-9-13 08:39 PM 發表
QQ king就是師兄,勁,好嘢,為香港人爭光
C兄太誇張拉, 大家只係交流一下心得!!    :smile_14:

引用:
原帖由 x0b0y 於 2006-9-13 09:57 PM 發表

佢都比得QQ你,當然想跟你做朋友啦.做得朋友食機會都可以食到六七成,布動\口技可以讓女仔主動比錢,主動咁服侍佢.讓她一世難忘!

有時間真係要向其他C兄學嘢拉~

.

好! 就頂你一野先,

好! 就頂你一野先,咁多個女女都唔錯!good

13.  深圳QQ  (QQ632874XXX)

搞錯了, 這個和QQ26是同一人!!

14.   重慶QQ   (QQ# : 搜索中)

一個好正的重慶QQ女,  可借遺失了QQ号, 暫時沒法取得聯絡.

.

pushhhhhhhhhhhhhhhhhh

引用:
原帖由 swlau 於 2006-8-17 06:39 PM 發表
第六章  最有氣質的QQ

上次個圖床爆咗, 今次換嗰個, 繼續整理一下QQfiles.
今日發覺我用嚟儲QQ no. 同电話個excel file 唔見咗,
好多QQ澬料流失咗,好慘!!  :')

呢 ...

依幅相 個 look 有少少似 楊恭如,師兄果然係高手,讚!! :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆