上一頁下一頁
發新話題

遇上了高手﹐天下間竟認有不吃魚的貓﹖﹖﹖

收藏  |  訂閱
250  35.4k

引用:
原帖由 DC5_ 於 2011-10-8 08:31 AM 發表 查看引用來源

你睇你..一話查ip就淆底..你呢d死蠹...智商低就咪能學人玩分身啦
早晨!你兩點都唔訓,人地就去訓唔代表人地淆底,點解傾傾下計要查人ip?
你會唔會去查隔離版所有人的ip呢?

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-10-8 09:00 發表 查看引用來源

早晨!你兩點都唔訓,人地就去訓唔代表人地淆底,點解傾傾下計要查人ip?
你會唔會去查隔離版所有人的ip呢?
算啦~水哥
等陣又話埋你係(小路)和(南聖手)咖啦~

仲言之他是對的~都唔想再出聲啦﹐繼續睇其他POST好過啦~
凡幫小路者到視為一體~~

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 09:15 AM 發表 查看引用來源

算啦~水哥
等陣又話埋你係(小路)和(南聖手)咖啦~

仲言之他是對的~都唔想再出聲啦﹐繼續睇其他POST好過啦~
凡幫小路者到視為一體~~
話時話,我都想識點樣check人的Ip,
不過我到時候會去其他link睇下,
有幾多人是用同一個IP,
我只是想到一個問題:
同時有兩個人用一部電腦(IP)上引版有問題咩?
咁就當是一個人玩分身?

:smile_41: :smile_41:
真真假假,假假真真:smile_39:
上引板,咪認真:smile_38:

假既,,人地都好比心機做假呀,,:smile_13:
擺過3條跳舞片,,,2x多張相..:smile_47:

真既,,就唔知點解D人咁激動:smile_44:

其實小路想點做都得架:smile_13:
引版講故事者,,,樓主又無叫大家去溝佢..:smile_38:

引用:
原帖由 pakz 於 2011-10-8 10:14 發表 查看引用來源
:smile_41: :smile_41:
真真假假,假假真真:smile_39:
上引板,咪認真:smile_38:

假既,,人地都好比心機做假呀,,:smile_13:
擺過3條跳舞片,,,2x多張相..:smile_47:

真既,,就唔知點解D人咁激動:smile_44 ...
你係唔係小路黎咖﹖﹖﹖定係南聖手﹐或係水哥﹖﹖﹖又分身呀~﹗:smile_o04:

死啦~ 自己同自己講野添~~~﹗

我要去睇醫生啦~~:smile_o13:

:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 10:45 AM 發表 查看引用來源

你係唔係小路黎咖﹖﹖﹖定係南聖手﹐或係水哥﹖﹖﹖又分身呀~﹗:smile_o04:

死啦~ 自己同自己講野添~~~﹗

我要去睇醫生啦~~:smile_o13:

:smile_o07: :smile_o07:
:smile_o10:  你認真定講笑緊:smile_o02:
:smile_o01:  睇精神科呀:smile_o04:

引用:
原帖由 pakz 於 2011-10-8 10:49 發表 查看引用來源

:smile_o10:  你認真定講笑緊:smile_o02:
:smile_o01:  睇精神科呀:smile_o04:
好認真的~
其實我就是DC5﹐DC5就是我
所有人都是我﹐我生眾生相﹐眾生皆是我.....南無柯彌陀佛

直覺話我知 milo99  和 小路係同一人

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 11:08 AM 發表 查看引用來源

好認真的~
其實我就是DC5﹐DC5就是我
所有人都是我﹐我生眾生相﹐眾生皆是我.....南無柯彌陀佛
:smile_o10: 原來佛門中人

貢都俾你撞得到件極品...好好珍惜:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆