上一頁下一頁
發新話題

問女仔~外形/性能力的選擇

收藏  |  訂閱
3.0k  56.5k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-30 01:47 PM 發表 查看引用來源

你今晚問下佢,你啲第六感姣拎喎…
今晚唔得閒呀!唔駛等門 wor ,你問佢啦

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 30-9-2011 01:53 PM 發表 查看引用來源
今晚唔得閒呀!唔駛等門 wor ,你問佢啦
唉…又要獨守胸圍…丫!係喎…週未,有幾日唔使等門無得吹添

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-30 01:55 PM 發表 查看引用來源

唉…又要獨守胸圍…丫!係喎…週未,有幾日唔使等門無得吹添
唔駛獨守胸圍,有肥肥 ma ~~~~到我食晏喇:smile_15::smile_15::smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 30-9-2011 01:59 PM 發表 查看引用來源
唔駛獨守胸圍,有肥肥 ma ~~~~到我食晏喇:smile_15::smile_15::smile_43::smile_43:
肥肥都好 ~~~ 但誰能~~代替你地位~~~~   食飽啲喎…:smile_15: :smile_15:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-9-30 02:02 PM 發表 查看引用來源

肥肥都好 ~~~ 但誰能~~代替你地位~~~~   食飽啲喎…:smile_15: :smile_15:
好抵死呀傾到離晒題啦~~:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 汪汪0_0 於 2011-9-30 03:38 PM 發表 查看引用來源

好抵死呀傾到離晒題啦~~:smile_30::smile_30:
我地不嬲都係咁 wor

引用:
原帖由 汪汪0_0 於 30-9-2011 03:38 PM 發表 查看引用來源

呢到全部都係咁啦…唔係點吹到咁多呀?

唔信你去主版睇下,不過你新人唔怪你…:smile_30:

引用:
原帖由 我愛丁字褲 於 30-9-2011 03:40 PM 發表 查看引用來源
我地不嬲都係咁 wor
佢新黎唔姣怪佢…

我只係覺得幾位好厲害呀~~笑死我~~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 汪汪0_0 於 30-9-2011 04:03 PM 發表 查看引用來源
我只係覺得幾位好厲害呀~~笑死我~~:smile_30: :smile_30:
有咩貢好笑呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆