上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 35

收藏  |  訂閱
2.8k  55.6k

引用:
原帖由 中小企 於 2011-8-18 05:26 PM 發表

落街買本聖經睇啦
四個字講晒!!!

:smile_43::smile_43::smile_43:

引用:
原帖由 中小企 於 2011-8-18 05:28 PM 發表 查看引用來源

講大話..........:smile_o02:

淨係當年咩,:smile_o01:
2007年既事啦 :smile_04:
現在當然仲有好多故事, 包括有一個寫緊既 :smile_04:

引用:
原帖由 中女社社長 於 2011-8-18 05:27 PM 發表 查看引用來源

我見過狼狗張相我都笑左出黎 :smile_03:
一個四川南充大肥佬, 靚仔完全講唔上, 隻船就又後生又靚 (同5E有得揮架) :smile_46:

最搞笑係隻狼狗比條船飛, 隻狼狗竟然哭出來 :smile_03:
版主:') :') :')

挑釁性言論

所有具有挑釁性言論的留言/帖子, 均會被判斷為違規 , 多次發出挑釁性言論者 ,
即時禁言處理. 此等言論包括 :

1b. 挑釁性 / 針對性 / 攻擊性 , 使會員感覺被貶低, 縱使沒有使用粗暴言詞 , 由於有太多可能例子, 不能盡錄.

引用:
原帖由 中女社社長 於 2011-8-18 05:27 PM 發表 查看引用來源

我見過狼狗張相我都笑左出黎 :smile_03:
一個四川南充大肥佬, 靚仔完全講唔上, 隻船就又後生又靚 (同5E有得揮架) :smile_46:

最搞笑係隻狼狗比條船飛, 隻狼狗竟然哭出來 :smile_03:
佢地不重視外表的..5知点解

引用:
原帖由 中女社社長 於 2011-8-18 05:30 PM 發表

2007年既事啦 :smile_04:
現在當然仲有好多故事, 包括有一個寫緊既 :smile_04:
有雪有肉個隻???

我也要訂一本
引用:
原帖由 Dupplo 於 2011-8-18 05:15 PM 發表 查看引用來源

我要睇幾萬字個個版本!
:smile_38::smile_38:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-18 05:24 PM 發表 查看引用來源

佢好索架
當年1X歲, 重慶囡囡質素有保証 :smile_46:

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-18 05:30 PM 發表 查看引用來源

咁腩大個人仲:')? :smile_03::smile_03::smile_03:

引用:
原帖由 巨頭 於 2011-8-18 05:28 PM 發表 查看引用來源

性經得5得
你越泥越壞.....

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2011-8-18 05:30 PM 發表 查看引用來源

挑釁性言論

所有具有挑釁性言論的留言/帖子, 均會被判斷為違規 , 多次發出挑釁性言論者 , 即時禁言處理. 此等言論包括 :

1b. 挑釁性 / 針對性 / 攻擊性 , 使會員感覺被貶低, 縱 ...
5E好正架:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆