上一頁下一頁
發新話題

我老婆點先可以令大家著火??#1 #4 #7 #22 #29 #45 #112 #165 #277 #366 #443

收藏  |  訂閱
519  121.5k

有couple兄餵得飽飽 明天容光煥發就真 sweet sweet

support good post
your post is quite different
support support

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-11 00:41 發表 查看引用來源

老婆話唔可以再濕啦,今晚再黎驚明天返唔到工呀
師兄, 真係唔駛講野, 你d相攪到我慶合合, 扯洒旗致敬!! 老婆真係愈老愈可愛, 妳老婆身材真係正, 係我最like果種, 波波好吸引, 提子一定好好味; 西毛濃密, d水又多, 真係想奶下去啜洒佢d水; 加上patpat又夠圓, 狗仔式一定走唔甩, 諗起都興奮,  正!!

c兄重係到?? :smile_41:

引用:
原帖由 深DBB 於 2011-7-11 12:44 AM 發表 查看引用來源
有couple兄餵得飽飽 明天容光煥發就真 sweet sweet
你真係我地肚裡面條蟲,頭先原本老婆打算去訓,我結果都係忍唔住捉住老婆執多劑,佢今個禮拜真係飽到滯,我就腳仔軟~~~今個禮拜第5劑啦!!!!!!

引用:
原帖由 couplescrazy 於 2011-7-11 01:35 AM 發表 查看引用來源

你真係我地肚裡面條蟲,頭先原本老婆打算去訓,我結果都係忍唔住捉住老婆執多劑,佢今個禮拜真係飽到滯,我就腳仔軟~~~今個禮拜第5劑啦!!!!!!
咁好精力:smile_30:

引用:
原帖由 mrtaitau 於 2011-7-11 01:00 AM 發表 查看引用來源
師兄, 真係唔駛講野, 你d相攪到我慶合合, 扯洒旗致敬!! 老婆真係愈老愈可愛, 妳老婆身材真係正, 係我最like果種, 波波好吸引, 提子一定好好味; 西毛濃密, d水又多, 真係想奶下去啜洒佢d水; 加上patpat又夠圓, 狗仔式 ...
哈哈師兄真識貨,老婆真係愈老愈可愛呢句0岩聽!!!!  佢個patpat真係又圓又大架,我最鐘意行街時不經意地放隻手上去輕輕地撫摸,老婆會即刻全身軟晒,輕輕呻吟架!!!!

師兄收email啦!!!!

引用:
原帖由 Js_ho92 於 2011-7-11 01:38 AM 發表 查看引用來源

咁好精力:smile_30:
後生仔,記住我頭先同你講果句野

你們兩夫妻都幾玩得哦

引用:
原帖由 andy7472 於 2011-7-10 10:54 PM 發表 查看引用來源
當年我老婆也不喜歡去時鐘話不清潔另原去公園!

當年我地都對時鐘有負面印象,不過入到去又唔錯喎,又唔貴,之後都去過幾次,真係可以解決地方問題
夜晚既公園都好,不過冬暖夏涼,過下手癮就得,玩得耐都係唔掂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆