上一頁下一頁
發新話題

CP高清仁K團~5月14日~

收藏  |  訂閱
246  11.9k

如果高清是賣點,我覺得應該想想怎樣攪

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-5-18 07:29 PM 發表 查看引用來源

希望唔玩高清係全體團員既決定 , 如果只係一兩個情聖份代表 , 其他人想玩又冇得玩 , 白白俾多一舊既團友就好能 on 9 !

去得高清場既客 , 做得高清場既囡 , 都預左要剝架啦 , 甘能鍚囡 , 就咪能去叫雞啦 , 難怪 ...
叫雞唔夠你多:smile_30: 但都唔少架:smile_34: 駛你教大家玩女,,,老師:smile_30: 高凊好夜才開波,,都差不多走,,,高條撚咩 上房好剝好過啦,,,,,錫囡:smile_15: 鬼唔知高清好呀,,所以先去高清埸玩,,唔剝你以為真係   錫囡:smile_o09:

引用:
原帖由 oscar066 於 2011-5-18 10:52 AM 發表 查看引用來源

老師,睇清楚沒有?~~~~~

答案係:3-6-9.....
係俾2-5-8呀    :smile_o09: 扮代表:smile_30:

引用:
原帖由 eidosyeung 於 2011-5-18 08:07 PM 發表 查看引用來源
那晚全部女女都沒有高清,當然全部都2-5-8啦.我就只是給800.不知其他ching是不是.
:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

當然真2-5-8 啦, 有D師兄唔知又亂講, 無啦啦我地又俾人話!

引用:
原帖由 六道輪迴 於 2011-5-18 08:49 PM 發表 查看引用來源
當然真2-5-8 啦, 有D師兄唔知又亂講, 無啦啦我地又俾人話!
山村 同 老屍,,,知 少少扮代表

引用:
原帖由 ming8855 於 2011-5-18 08:33 PM 發表 查看引用來源

叫雞唔夠你多:smile_30: 但都唔少架:smile_34: 駛你教大家玩女,,,老師:smile_30: 高凊好夜才開波,,都差不多走,,,高條撚咩 上房好剝好過啦,,,,,錫囡:smile_15: 鬼唔知高清好呀,,所以先去高清埸玩,,唔剝你以為真係   錫囡
你溫書睇睇 # 165 個留言啦 ! :smile_53: :smile_53:

去 K 通常都玩到 一兩點至散場 , 十一點可以高清 , 可以玩兩三個鐘都話冇時間 ??
引用:
原帖由 eidosyeung 於 2011-5-16 08:28 PM 發表 查看引用來源
讓我寫篇簡單報告吧 (其他ching 可保充)
6:30 花街開始,女女眾多,花多眼亂.最後每位ching都找到合眼緣的女女. 之後吃飯飲酒玩女唱歌.11點後可以高清,不過我們太愛錫我們的女女了,所以最終沒有 . 女女我覺得ok,肯玩肯飲,沒有格手.

引用:
原帖由 ‥RYU‥ 於 2011-5-18 09:22 PM 發表 查看引用來源

你溫書睇睇 # 165 個留言啦 !
未撚同佢地拗,哂撚氣:smile_03:

讓我寫篇簡單報告吧 (其他ching 可保充)
6:30 花街開始,女女眾多,花多眼亂.最後每位ching都找到合眼緣的女女. 之後吃飯飲酒玩女唱歌.11點後可以高清,不過我們太愛錫我們的女女了,所以最終沒有 . 女女我覺得ok,肯玩肯飲,沒有格手.

我們'''太'''愛錫我們的女女     :smile_41: 真的假的,,你分唔到:smile_41:

引用:
原帖由 ming8855 於 2011-5-18 09:32 PM 發表 查看引用來源
我們'''太'''愛錫我們的女女     :smile_41: 真的假的,,你分唔到:smile_41:
如果你地寫既係中文 , 我真係分唔到 ! :smile_29: :smile_29: :smile_29:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆