上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.6k

引用:
原帖由 lowBBling 於 2011-2-10 07:04 AM 發表 查看引用來源

haha,我地跟元sexy姐姐學野,apple實撩到者 XDD

HAHA, 果陣時就梗係留返bling bling baby show 'quali' lah! XD

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-9 11:54 PM 發表 查看引用來源
Part 3

拎左阿瑩電話之後, 時不時都同佢sms
因為大家唔同台…所以都無SEND咁多~
好彩有樣偉大發明叫”Whatsapp”, 咁岩佢又有Iphone
所以大家都可以繼續咁怒SEND

從佢口中知道佢係四月生日,同埋原來佢有個男 ...
事前理性分析,發生時"誤打誤撞",抵你有好0野食:smile_o01:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2011-2-10 02:47 AM 發表 查看引用來源
樓主好聰明~

一到戲肉就停...

仲要加埋d 大隻肌肉相~

睇黎誓要引所以sis 入性呢... :smile_o05:

快d 再出下part la~
要文筆好先做到呢個效果:smile_o05:

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-10 03:03 AM 發表 查看引用來源

唉...做野做到死咁濟!
宜家晚晚夜訓
開學成個月都係咁?你讀咩科?

睇到呢度, 已經令我的起心肝去練多D肌肉!
巴打快D繼續啦!

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-9 11:54 PM 發表 查看引用來源
Part 3

拎左阿瑩電話之後, 時不時都同佢sms
因為大家唔同台…所以都無SEND咁多~
好彩有樣偉大發明叫”Whatsapp”, 咁岩佢又有Iphone
所以大家都可以繼續咁怒SEND

從佢口中知道佢係四月生日,同埋原來佢有個男 ...
拿拿拿,lowBBling,你睇下d男人正一狗公黎袈,人地都有男友仲走去搞人都有既!!!!! 不過呢隻亞螢都係姣袈喇,成日掛住肌肉男,唔洗問個警察都係大隻形袈啦:smile_o10: 唔..............真式食,食完警棍再食大學生,哈好惹好惹...........:smile_o12: :smile_o12:

樓主你咁男性好勝心強,其實連袋都唔洗用啦,就一於插爆隻gap然後內射埋佢,據為己有啦........:smile_o05: 不過要係安全日先好喎,你知你射幾多袈啦,咪一間搞到亞螢成個西都係你d惹............:smile_o04:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-10 11:34 AM 發表 查看引用來源

拿拿拿,lowBBling,你睇下d男人正一狗公黎袈,人地都有男友仲走去搞人都有既!!!!! 不過呢隻亞螢都係姣袈喇,成日掛住肌肉男,唔洗問個警察都係大隻形袈啦:smile_o10: 唔..............真式食,食完警棍再食大學 ...
I enjoy reading your posts so much!!

They're  more interesting than mine!

You should consider writing your own stories

Every brother and sister is desperate to learn about them!

:smile_o04:
引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-10 12:32 PM 發表 查看引用來源

I enjoy reading your posts so much!!

They're  more interesting than mine!

You should consider writing your own stories

Every brother and sister is desperate to learn about them!
哎呀!!!!早前試過寫我既最私人,最淫蕩,最姣屎戥督,最刺激,最任性................既出黎啦.............不過即刻比醫管局向影事娛樂處頭訴,話我寫既惹太激,搞到d男人日又打,夜又打咁喎,終於個個入晒廠,醫院爆晒咁話喎............:smile_o05: :smile_o05:

都唔知係真唔係真既.............:smile_o04: :smile_o04: :smile_o12: :smile_o12:

Support:smile_40:

引用:
原帖由 SexyStuff 於 2011-2-10 01:10 PM 發表 查看引用來源
:smile_o04:

哎呀!!!!早前試過寫我既最私人,最淫蕩,最姣屎戥督,最刺激,最任性................既出黎啦.............不過即刻比醫管局向影事娛樂處頭訴,話我寫既惹太激,搞到d男人日又打,夜又打咁喎,終於 ...
See?
How wonderful it is!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆