上一頁下一頁
發新話題

。。人乾混戰。。Part 2@ P.37///相@ P.40///Part.3(完)有相@P.50

收藏  |  訂閱
844  102.6k

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-5 11:13 PM 發表 查看引用來源

咁比個"5"我丫
我都係小肥肥一族,不過著左衫同短裙就可以轉移視線
Five here Sis>3<
不過我冇計可以轉移視線....:smile_o03:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-2-5 11:17 PM 發表 查看引用來源

你同樓主2個我都睇過下..2個都吹水..邊係肥ar:smile_30: :smile_43: 最多都係小肥之ma
WAIWAI,係你果次話我MSN ICON架:') :')

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-2-5 11:19 PM 發表 查看引用來源

係喇! 3W兄!都唔知典解都女成日都話自己肥,益哂啲減肥公司…
米係...100磅又都話肥....90都夠膽話肥..最多米得個肚南肥...:smile_45:

引用:
原帖由 nel1118 於 2011-2-5 11:18 PM 發表 查看引用來源

你地駛唔駛咁謙呀, 索到爆都話自己肥
係真,我唔會豬扒扮上菜

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-5 11:22 PM 發表 查看引用來源

係真,我唔會豬扒扮上菜
豬姐真係食得落呀

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-2-5 11:22 PM 發表 查看引用來源

米係...100磅又都話肥....90都夠膽話肥..最多米得個肚南肥...:smile_45:
100磅未至於有肚腩既....

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-5 11:13 PM 發表 查看引用來源

咁比個"5"我丫
我都係小肥肥一族,不過著左衫同短裙就可以轉移視線
小肥肥一族!?
令我諗起最中意既史力奇

引用:
原帖由 1frankz 於 2011-2-5 11:24 PM 發表 查看引用來源

豬姐真係食得落呀
咁肥美,食到肚仔痛架

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-2-5 11:22 PM 發表 查看引用來源

其實個肚要有番的的肉先好睇,睇以前啲女人著長衫就知啦…

引用:
原帖由 bcm 於 2011-2-5 11:21 PM 發表 查看引用來源

WAIWAI,係你果次話我MSN ICON架:') :')
想你轉阻佢..我先講下你小肥之ma..邊有大肥le:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆