上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.6k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-26 01:53 PM 發表 查看引用來源

小西哥,試下係香港科水玩下囉,人一世物一世…係日本科水就貴好多架…:smile_o14:
係香港果D都唔知堅定流:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 小西123 於 2011-1-26 02:02 PM 發表 查看引用來源
係香港果D都唔知堅定流:smile_24: :smile_24:
咁我又唔知囉!未試過…去夜遊板睇睇囉…不過97後應該少左,因為好多日本人返番去祖國…不過如果你比得起去日本過引好多~

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-26 01:21 PM 發表 查看引用來源

我家陣都做緊日本公司,咪話港仔無得溝啦,公司的架仔講就算佢地啲架仔日本都唔易溝番自己啲女,一個字~莫財痳。唔係日本點會有咁多乜男乜男出現呀… 3W 兄想食架菜科水啦…想溝呀~唔好哂腦 ...
講下je...都係隔離飯香心態...玩完要識番home ga le:smile_30:

引用:
原帖由 小西123 於 2011-1-26 02:02 PM 發表 查看引用來源
香港好多都係大陸妹黎,真係想試,可能要過澳門

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-1-26 02:13 PM 發表 查看引用來源

講下je...都係隔離飯香心態...玩完要識番home ga le:smile_30:
3W兄唔係要為國爭光咩

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-26 02:19 PM 發表 查看引用來源

3W兄唔係要為國爭光咩
:smile_34: 洗咩講...我發夢都要為國爭光...雖然以前打仗係戰場上不幫祖國出力...但求係床上出盡全力征服日本妹為國爭光...:smile_30:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2011-1-26 02:24 PM 發表 查看引用來源

:smile_34: 洗咩講...我發夢都要為國爭光...雖然以前打仗係戰場上不幫祖國出力...但求係床上出盡全力征服日本妹為國爭光...:smile_30:
你真係想將憶萬子孫射Q死的架妹為以前的慰安婦報萬箭之仇?

引用:
原帖由 唐白虎 於 2011-1-26 10:33 AM 發表 查看引用來源
快d post埋d激戰相啦..
what a good idea?:smile_04: :smile_04: :smile_04:

Thanks for happy ML report !

回覆 1# 的帖子

SUPPORT!!:smile_o12: :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆