上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 27

收藏  |  訂閱
2.6k  50.2k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 01:53 PM 發表 查看引用來源
埋個FULL囉:smile_o10:
要幾銀呀:smile_53:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-11-22 01:58 PM 發表 查看引用來源

你彈條女比佢好過啦  
佢依個病,要每曰4次,每次3P

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 01:54 PM 發表 查看引用來源
吾教你做生意:smile_o14:
知道下行情都好麻:smile_53:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-11-22 02:01 PM 發表 查看引用來源

佢依個病,要每曰4次,每次3P

好快變為隔夜油炸鬼:smile_o08:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-11-22 01:56 PM 發表 查看引用來源

我寫的東西........那有比得上......3441.....golf兄.......和你....呢????執迷完.......開始頓悟著.........
回去小住一段時間........會回來的.........
矛我名既:smile_22: :smile_22:

引用:
原帖由 EF91989 於 2010-11-22 12:44 發表 查看引用來源
曾經聽過2位女士的對話,A女愛上一個不應愛的人,但A女愛得死去活來,B女從來都沒愛過人,也沒有被爰過,B女就很羡慕A女,說…你都好呀,叫做深愛過,是一種福份,我連爱是什麼都不知道,多悲哀,所以小吉,能夠曾經深 ...
E 兄, 我知道啦 :smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-11-22 02:00 PM 發表 查看引用來源
想執住妳手教可以嗎?
噫...乜要咁教咩:smile_o05:

引用:
原帖由 july20100719 於 2010-11-22 01:59 PM 發表 查看引用來源

佢唔會隨便要...佢唔似你:smile_o06:
我好濫咩:smile_27:

引用:
原帖由 lonelysnowgirl 於 2010-11-22 12:41 發表 查看引用來源

原來你們過左這裡, 唔怪得個邊無人啦!
雪雪,你都過左黎啦 :smile_o06:

引用:
原帖由 patkywing 於 2010-11-22 12:32 PM 發表 查看引用來源

我只是失去一個不值得我愛的人,但他是失去一個愛他的人 :smile_o06:
講得好:smile_o12: 失去一個不值得妳愛的人..可能得多過失..而損失的是他不是妳:smile_o06: .

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆