上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  36.9k

引用:
原帖由 新日記 於 2010-7-7 08:15 PM 發表 查看引用來源
濃虎 兄 :smile_38:

你睇多個 牙醫 聽多個人意見 再決定啦

生剝 自慰牙 幾痛架:')

禾前年剝一隻要千幾蚊:') (5洗手術開刀)

禾就建議 唔好 幫趁醫療集團 (都幾貴) 同大陸啦 (巧驚架 禾上次香港剝完 流足 ...
多謝你呀煎煎,我都打算睇多個牙醫才決定:smile_o06:

你條野搞成點呀:smile_o05:

早晨呀各位師兄,尋晚dow升兩舊幾,nas升成3個巴仙,eur上番1.26,你地的心情有冇好番啲呀:smile_o06::smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-7 08:32 PM 發表 查看引用來源

九龍啦沙,定系上水啦沙先?

早上好! 係九龍喇沙呀!

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-7 04:40 PM 發表 查看引用來源

我剝唔駛開刀... 因為本身已經夠位.

要開刀果d系因為吾夠位生, 所以要開刀剝出黎.

but... 唔駛開刀既話, 應該唔駛$2k甘貴呀.  

龍兄... 返大陸搵豬咪咪幫你剝啦.:smile_o01:
呢個好好笑 :smile_30:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-7 08:23 PM 發表 查看引用來源

去搵飛律賓牙醫,平好多,可靠

真係呀,買張G票當渡假重有數為...起碼可靠:smile_38:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 09:41 AM 發表 查看引用來源
早晨呀各位師兄,尋晚dow升兩舊幾,nas升成3個巴仙,eur上番1.26,你地的心情有冇好番啲呀:smile_o06::smile_o06: :smile_o06:
希望一陣開市升升升啦 :smile_o08:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2010-7-8 09:33 AM 發表 查看引用來源
大渣巧~~~ :smile_o09:
寶寶有冇中馬?:smile_41:

我尋晚跟左條八爪魚買西班牙, 我唔敢買主客和, 見西進級都有1.8幾好分就下重注落去, 結果

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-7-8 09:58 AM 發表 查看引用來源

希望一陣開市升升升啦 :smile_o08:
V仔你有冇中馬? :smile_41:  高佬出果隻食全餐好好分頭:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-7-8 09:39 AM 發表 查看引用來源

多謝你呀煎煎,我都打算睇多個牙醫才決定:smile_o06:

你條野搞成點呀:smile_o05:
代佢回你: 勉強重可以用到...有心:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆