上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(四)閃燈下的華麗】四十四集長篇色情小說(完整版)

收藏  |  訂閱
1.6k  1.1m

引用:
原帖由 00999190 於 2010-7-10 12:10 AM 發表 查看引用來源
呢幾集都少左金發兄d戲份喎,幾時出場汁返濟呀
第六集!

引用:
原帖由 *~灝 於 2010-7-10 12:19 AM 發表 查看引用來源
發哥的文章的確精彩,文筆細膩,形容描寫俱佳;
更重要,是引發我去思考。

小弟乳臭未乾,對社會認識嘗淺,對娛樂圈更是一竅不通。
但在發哥的文章中,社會的黑暗讓我無力。
的確,縱使人再純情,再璞實,在名 ...
     新的這一輯故事,在寫作上,跟以前有所不同的,是較少用『跳躍』的寫法,多了細緻描寫,因為想真實的反映現實。
     是的,我們身處的這個世界就是這樣,資本主義,金錢主義,幾多人在追求利名中迷失了自我!:smile_13:

引用:
原帖由 rickylui 於 2010-7-10 01:14 AM 發表 查看引用來源
發哥幾時先上場

第六集呀!:smile_30: 不過到係出一陣!

引用:
原帖由 pollychow 於 2010-7-10 03:11 AM 發表 查看引用來源
你好!我是你的女讀者~由吸血三姊妹(二)便開始追看,
雖一直沉默,但驚見發哥你與別人合寫,也來湊湊熱鬧~
在弱肉強食的娛樂圈內,
真不忍純真的奈兒被黑暗吞噬:')
對宋詠玲挺感興趣的,期待中 (能透露一點點嗎?)
...

多謝這位讀者喜歡我所寫的故事。
     奈兒或許是一個『幸運兒』,在骯髒的娛樂圈裏保持潔白。
     其實曾小姐只是寫一小部份,這個故事我預期寫四十萬字,她大概只會寫三萬字。

引用:
原帖由 choi19911026 於 2010-7-10 05:34 AM 發表 查看引用來源
發哥終於返左泥 ...
我都唔想奈兒俾人污辱...但係感就冇戲睇
我覺得奈兒同宗偉既性愛唔夠激情...

另外,發哥快d搶返張佳敏啦:smile_38:
我超級睇佢條仔唔順眼
張敏佳無咗架喇,搶唔返喇!
她的新男友,又有錢、又英俊、劉金發憑乜嘢同人爭!

引用:
原帖由 spamna 於 2010-7-10 11:03 AM 發表 查看引用來源

正所謂長江後浪推前浪,一代新人葬舊人,現今娛樂圈或modle界,要上位就要付出一樣東西,等同交易嗎?令知就莫見嗎?..就唔會發生兩年前照片啦....牛唔飲水掂禁牛頭低呢...:smile_o11:
對!

引用:
原帖由 klchan92 於 2010-7-10 12:25 PM 發表 查看引用來源
在色慾橫流的娛樂圈裏,多少人能潔身自愛;
在名利金錢的誘惑下,人的尊嚴剩下多少‥‥‥

我覺得奈兒會係少數人吧 ... haha
她會是『幸運兒』。

引用:
原帖由 o乂烈乂o 於 2010-7-10 12:37 PM 發表 查看引用來源
如果奈兒比人污辱既話~我會發癲的~~
會好恐怖架金發兄-V-
雖然我都明你會有一定既發展。。都係5好咁快黎~會接受5到架~:smile_27:
如果是這樣的話‥‥‥:smile_45:

引用:
原帖由 博1博單車變摩托 於 2010-7-10 01:02 PM 發表 查看引用來源

咁今次真係正牌請槍丫
同上次唐伯虎差唔多..................= =:smile_o13:
囡囡緊係唔鐘意粗口嫁喇,唔好講金發嫂喇,講我d囡囡,起碼細路我咁多件都冇一個鐘意細路我講粗口
又好好奇,佢又會肯同你寫淫野,雖然好 ...

乜嘢請槍呀!係合著呀!
     女仔唔一定討壓男人講粗口,有些女仔自己都講埋一份,有一次真人真事,係巴士上,聽到坐後面的一對男女對話,那個女仔好靚好斯文,頭髮長長,白白淨淨,但講話『西西』聲,我還以為自己『思覺失調』聽錯,豎起耳仔聽真啲,聽到佢跟男朋友說,她整蠱公司新來的『鬼佬』,教他說『臭西』就是『你好』的意思,那『鬼佬』於是見到人就說『臭西!臭西』!
     佢一邊說一邊笑到『哈!哈!』聲,我心想,有無搞錯呀!咁都得!!
     色情小說唔係『淫嘢』!性是每一人都需要的,正如肚餓吃飯,口渴喝水一樣。
     只有小說主題正確就可以。
    『金瓶梅』和『查泰萊夫人的情人』都是不朽的色情文學巨著。

引用:
原帖由 博1博單車變摩托 於 2010-7-10 01:08 PM 發表 查看引用來源
喂金發兄:smile_o15:
係短短4集(計埋予)
奈兒就有咁多fans
夠晒開fans club:smile_o12:
遲多幾集,可能有倍數既增長:smile_o10:
你同『真西利』真係要小心d寫丫
如果唔係,實行俾人插到仆街:smile_o01: :smil ...
的確有啲壓力!:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆