上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 16

收藏  |  訂閱
1.6k  34.6k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-10 03:27 PM 發表 查看引用來源
返泥啦.....你同VVV兄都有我心,但高佬又冇找武警部隊搵我,我呷醋有少少唔開心啊!:smile_o16:
吾好呷醋,我失蹤既時間比你長麻:smile_o06:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-10 04:15 PM 發表

我想等11蚊先入喎:smile_o10:
到左價啦....:smile_34: :smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-10 04:13 PM 發表 查看引用來源

只要你用心對別人好,他們一定會知道的:smile_o06:
大家都多關心多體諒吧

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-10 03:27 PM 發表 查看引用來源

系吾糸買3441呀?

吾好玩啦,邊有呢個號碼的股票呀:smile_o04:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-10 04:18 PM 發表 查看引用來源

吾好呷醋,我失蹤既時間比你長麻:smile_o06:
哈哈! 開玩笑的:smile_44:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-10 04:19 PM 發表
大家都多關心多體諒吧
咁我對你好唔好呀.......:smile_o06: :smile_o06: :smile_o06:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-10 03:34 PM 發表 查看引用來源
星期六和#3仔大戰左一場........今次企巧主動:smile_o05:
星期日飯盒找我.....禾有少少犯罪感添:smile_o08:
好充實喎,仲未厭咩:smile_o01:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-10 03:35 PM 發表 查看引用來源
係咪你知禾唔去叫G呢?:smile_o10:
路人甲都知啦:smile_o04:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-10 03:36 PM 發表 查看引用來源

喂,買野呀,其實3441,吾糸,糸3323,一隻實力股,回到$10水平,十分超值,如船友信心不足的話,待它升穿$12、、10天線時,即刻追入,頭先$11.2買吾到、、、

今次真係震晒老散啲貨出黎:smile_o16:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-5-10 03:36 PM 發表 查看引用來源

喂,買野呀,其實3441,吾糸,糸3323,一隻實力股,回到$10水平,十分超值,如船友信心不足的話,待它升穿$12、、10天線時,即刻追入,頭先$11.2買吾到、、、

要大成交升穿10天線,最好有後抽,係10天線附近入:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆