上一頁下一頁
發新話題

Joisy...從乖乖女到...淫娃?...<序章>(冇乜sex嫁) (**我要多謝一個人!!)

收藏  |  訂閱
1.2k  68.0k

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-3 03:57 PM 發表 查看引用來源

其實由邊日開始食嫁??
避孕丸分多種:混合荷爾蒙避孕丸及單一荷爾蒙避孕丸,而混合荷爾蒙避孕丸又分21粒裝及28粒裝,如服用21粒裝,每天服食一粒,直至服完為止,然後停7天再開始服用第二包。28 粒庄的避孕丸包括避孕丸及維他命丸,初次服用避孕丸的婦女,無論服用21或28粒裝,若在月經週期的第1天開始服用,理論上便立即可抑制排卵,發揮避孕效用。若在第5天開始服用,則在服用14天後才有避孕功效。因此在首週內,必須加用外用避孕方法,如避孕套。根據研究資料,婦女在第一年使用口服避孕丸後的意外懷孕機會為0.1-10%。

http://www.famplan.org.hk/fpahk/zh/template1.asp?style=template1.asp&content=eservices/faqbyid.asp&id=69

引用:
原帖由 co2co2 於 2010-1-3 03:57 PM 發表 查看引用來源

做你bf 真係好,你咁就佢
所以話你唔驚冇bf wo
佢上次先鬧我蠻不講理,唔體諒唔關心佢...
但我覺得我已經好忍佢好就佢啦喎...:smile_45:

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2010-1-3 03:58 PM 發表 查看引用來源

= 避孕藥?
好明顯係

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-1-3 03:58 PM 發表 查看引用來源
佢唔聽電話係佢衰:smile_22:

但係都唔好咁公開話揾sp........

呢度好多餓狼ga
我報咗名哪......

:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-1-3 03:58 PM 發表 查看引用來源

呢度好多餓狼ga
真嫁??哈哈,我都餓餓地

引用:
原帖由 joisy 於 2010-1-3 04:00 PM 發表 查看引用來源

佢上次先鬧我蠻不講理,唔體諒唔關心佢...
但我覺得我已經好忍佢好就佢啦喎...:smile_45:
人夾人ja,依d 野要慢慢o黎
我出去買野先,返o黎再傾
我sd o左d 野俾你,希望你岩用。

引用:
原帖由 jimus_08 於 2010-1-3 04:00 PM 發表 查看引用來源

好明顯係
我唔知嘛:smile_13:

引用:

呢度好多餓狼ga
唔公開 甘點表達

引用:
原帖由 cathy_wa 於 2010-1-3 03:59 PM 發表 查看引用來源

我唸pm一定爆:smile_13:
一定啦:smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 崎小姐 於 2010-1-3 04:02 PM 發表 查看引用來源
一定啦:smile_45: :smile_45:
佢個pm 應該爆o左

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆