上一頁下一頁
發新話題

東魅光豬倒數

收藏  |  訂閱
216  23.0k

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-1-3 08:48 PM 發表 查看引用來源

是呀.......非常好的召集人兼領隊..........所以我都期待同JACKY師兄再去玩
ching咁你同啲friend果團O唔OK呀:smile_o01:

引用:
原帖由 mc875 於 2010-1-3 08:50 PM 發表 查看引用來源

ching咁你同啲friend果團O唔OK呀:smile_o01:
OK呀.........飲得開心.....囡囡還可以沒什麼問題......當然始終CP是不同玩法吧.

弓喜弓喜:smile_o06:

引用:
原帖由 PhilChia 於 2010-1-3 03:52 PM 發表 查看引用來源

可惜小弟從今日開始
就要"收監"一段日子

不過兩次東未之旅
實在令小弟永世難忘
同CP同沙灣d K場相比
簡直天堂(東未),凡間(CP)同地獄(沙灣)之比
咁可惜呀! Jacky 哥可否23號開團?

引用:
原帖由 kingofsex 於 2010-1-3 10:23 PM 發表 查看引用來源

咁可惜呀! Jacky 哥可否23號開團?
哈哈~~師兄咁比面,我盡量安排一下吧

引用:
原帖由 PhilChia 於 2010-1-3 03:47 PM 發表 查看引用來源

小弟都非常滿意
(希望九兄唔好介意)
慶 C Hing, 大家好兄弟又點會介意呢 (反而係我希望你唔好介意我同佢有時玩得癲d:smile_35
你幾時再出山, 通知聲!! 大家再 happy 過! :smile_47:  我同你一樣, CA好正呀~~~~~~ :smile_30:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2010-1-3 08:48 PM 發表 查看引用來源

是呀.......係非常好的召集人兼領隊..........所以我都期待同JACKY師兄再去玩
Agree !!:smile_38:   Thank you Jacky C Hing!!
下次等埋我上車就 100 分:')

引用:
原帖由 Mc.Dog 於 2010-1-4 11:13 PM 發表 查看引用來源

慶 C Hing, 大家好兄弟又點會介意呢 (反而係我希望你唔好介意我同佢有時玩得癲d:smile_35
你幾時再出山, 通知聲!! 大家再 happy 過! :smile_47:  我同你一樣, CA好正呀~~~~~~ :smile_30:
諗緊復活節後有個星期日seminar要開:smile_44:

Happy new year

Jacky Hing, r u ok this sat, I invite u go 2 CA

引用:
原帖由 PhilChia 於 2010-1-4 11:17 PM 發表 查看引用來源

諗緊復活節後有個星期日seminar要開:smile_44:
哈哈!! 等你好消息!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆