上一頁下一頁
發新話題

第一次同初識男仔做愛...結局 P.10

收藏  |  訂閱
221  75.6k

引用:
原帖由 laiho348 於 2009-12-17 02:57 AM 發表 查看引用來源
妳要小心,這個R背後忍藏著很多祕密。
他不會真心愛妳,還要小心他回來找妳
因他一定會回來的
我感覺像桃花劫  妳一定要小心。
因為在男人角度去看妳的故事,R好有問題
一個做過3次愛這麼小
竟然前奏可以做得這麼 ...
多謝提醒
我感覺 R 唔會呃我
佢連叫雞都咁坦白同我講
仲有我 TEMPT 左佢幾次佢都忍到
俾著我以前條仔
一早拖左我上酒店

引用:
原帖由 laamlaam1202 於 2009-12-17 10:31 AM 發表 查看引用來源
he's so sweet..
yes...especially with a tall, handsome, tenderous guy

引用:
原帖由 cathie35 於 2009-12-17 12:28 PM 發表 查看引用來源

同意!!!
最吊詭既係拍拖佢say no...ok!
但搵佢上床都唔肯!!!!!
算吧啦...

英雄所見略同喎, 靚女 Cathine ~~ :smile_46:

Cathine ~~ 你知男人怕咩 ??

佢又係, 上一次床就要做 gf , 唔怪得佢吊高黎賣啦
有得吊, 都唔敢再吊呀 :smile_29::smile_29::smile_29:
佢怕吊多次就同居, 結婚, 兼開聯名戶口分身家啦
引用:
原帖由 mandy_masochism 於 2009-12-17 05:49 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=234169790&ptid=11160244][/url]

個晚同 R 食飯傾計 都問過佢點解要去叫雞 同埋係點樣
佢話自己唔係咁鍾意社交
個次係忍得太耐又受唔住朋友引誘
佢初時都拒絕既 但又覺得人生短暫
唔乜都試下會好遺憾 只要唔上癮就得
佢仲叫我唔洗擔心 佢上完 ...
講到咁白, 佢同你 set 好哂 rules 啦
願者上吊, 佢無迫你, 更無追你 :smile_46:
引用:
原帖由 mandy_masochism 於 2009-12-17 05:52 PM 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=234170086&ptid=11160244][/url]

如果男人無女友 無老婆
我覺得叫雞唔大問題
只係解決自己性需要
好過去強姦
不過有伴仲要出去滾就真係賤男
叫雞唔大問題..........
佢講你亦可信, 可唔信 :smile_45:

係佢擺到明,
嫌拍拖 d 港女要上身咁煩
:smile_42::smile_42:
吊隻雞好過:smile_45:

如果你 insist (堅持),
佢或者考慮下吊你 law
:smile_04::smile_04::smile_04:

寫得幾好:smile_38:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-12-17 07:38 PM 發表 查看引用來源

英雄所見略同喎, 靚女 Cathine ~~ :smile_46:

Cathine ~~ 你知男人怕咩 ??

佢又係, 上一次床就要做 gf , 唔怪得佢吊高黎賣啦
有得吊, 都唔敢再吊呀 :smile_29::smile ...
妳地真係, 人地已經好傷心, mandy放心, 一定妳會找個到好男人, 只係緣份未到.

因為我都想找個女人來睇我踢波女人, 而家女人都唔鐘意陪男朋友or老公睇佢地踢波, 世界真係好小這樣女人.:smile_35:

hope u can melt his ice later la....^^

曾昱嘉!!! 正!!!
我唔明個gag添~
ps. 我諗妳有機ge, 慢慢黎, 做住朋友先啦

引用:
原帖由 44707682 於 2009-12-18 06:00 PM 發表 查看引用來源

妳地真係, 人地已經好傷心, mandy放心, 一定妳會找個到好男人, 只係緣份未到.

因為我都想找個女人來睇我踢波女人, 而家女人都唔鐘意陪男朋友or老公睇佢地踢波, 世界真係好小這樣女人.:smile_35:
我地港女鍾意睇籃球係因為多入波無咁悶
不過足球好難入到波
入到個刻真係見到個個好開心
日本同外國女仔都係鍾意睇足球多 D
其實班太太都無乜睇波
只係自己吹水 睇 COMIC 打機 呵呵...

引用:
原帖由 polarland_2008 於 2009-12-18 10:22 PM 發表 查看引用來源
曾昱嘉!!! 正!!!
我唔明個gag添~
ps. 我諗妳有機ge, 慢慢黎, 做住朋友先啦
明天我要嫁給你係周華健作曲填詞主唱
嫁 係女人專用動詞
明唔明...

回覆 199# 的帖子

等您好消息!!!!!:smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆