上一頁下一頁
發新話題

最硬的一次~~~ (終於出左Part 6啦 -- Page 38!)

收藏  |  訂閱
618  129.3k

引用:
原帖由 hongwong1980 於 2009-12-1 03:08 PM 發表 查看引用來源
樓主~加油~執多幾劑~~~:smile_30:
多謝! 快啦,快啦!:smile_35:

come come come~~~

Sorry,要各位久等了,我利用剛才食 lunch 時間打埋 part 3,現在繼續

娜娜俾我兩隻手指插到好淫蕩呀!佢不斷講:「
繼續呀唔好停呀唔得啦我頂唔順啦我黎啦我黎啦」我見到佢個樣咁 high,流咁多水,我當然繼續再插快 d,再插入 d…. ~~~ 佢終於黎啦,突然間我兩隻手指頭feel到娜娜下面有d好暖好既水湧出黎佢一隻手扶實我,另一隻手就不斷捽自己豆豆,“bill” 左好多水出黎呀!佢不停震,腳仔軟哂咁,我見勢就即刻攬實佢,kiss 左佢好耐,佢响我耳邊講左句:「舒服死啦,thank you!」我果下個心勁sweet!佢隻手開始摸我細佬,佢好surprise咁話:「佢軟左喎….!」我來不及回答,佢已經慢慢推左我落梳化度,哈,我心諗:「我知你想做咩啦,慢慢黎,唔洗急,我成碌都會俾哂你架可愛娜娜~~~

娜娜一時緊張不自覺咁捉實左我碌野,我講笑咁話:「喂你唔可以偷懶架,快D整番硬佢啦」娜娜完全無抗拒咁含我住碌野,先放左我龜頭入口吸吮,佢好醒目,頭先見我咁 high,佢又黎啦~~~ 佢又用條脷响我龜頭上打圈,又舔龜頭邊邊,嘩,我已經死左幾次啦~~~~ 少少軟左既細佬好快已經再次變番大肉棒啦!我最鍾意果d「雪雪聲」又返番黎啦,立體聲,真好聽!我feel到個龜頭頂到佢喉嚨好暖我見到碌野沾滿了娜娜既口水,個龜頭已經漲到紅晒,好似個小拳頭咁!除左含,娜娜今次連我袋袋都舐埋隻手就好溫柔咁上下chok,我越睇越興奮~~~估唔到呢個時候娜娜竟然開口讚我話:「你真係好硬呀好正呀!」

盡情享受娜娜一輪吹奏之餘,我用手撐開佢兩片陰唇再用將兩隻手指插入娜娜個窿度,嘩,仲係勁濕呀~~~ 原來娜娜既私處都生得好靚隨住兩片粉紅色陰唇一開一合好似兩片花瓣咁,真美!隨住我隻手不停出出入入娜娜下面發出「吱吱」水聲d水不斷沿住我隻手臂流出黎。我地基本上做緊 69 體位,只不過我無用口而已~~~ 我估計我地玩左差唔多5分鐘左右真係插到我隻手好攰,卻不願意停下來~~~

娜娜雖然含住我,卻不忘發出「啊啊~~~ 唔唔~~~」既聲音,受刺激既不斷好快咁來回舐我個出精口舐到我個龜頭好似著晒火咁,最頂唔順既係,娜娜不時望著我好淫咁笑佢個樣真係引死我啦我望住佢,突然感覺好矛盾,一方面好想繼續享受娜娜用口服待我,好舒服,好 high,但另一方面,我隻手已經 feel 到佢水流如缺堤,我好唔忍心繼續只用手指吊住娜娜癮,我問娜娜:「舒唔舒服呀?」,雖然佢無出聲,但佢愈含愈大力,佢既反應好像要話我知:「我要你用碌野吊我呀!」
我唔可以再咁自私,我要滿足娜娜!我一野抱起左娜娜,佢「丫」左一聲,我一邊行入睡房,一邊同佢講:「我要插死你呀,不過唔要係梳化度插,我要你瞓响我張床度俾我插到你舒服死!」,娜娜果刻雖然無講野,卻光速地咀埋黎同我打茄輪,我唔介意佢含過我,完全唔介意!

(唔好意思,I will be back!)

我都鍾意我條女用口啜到我射的~~~好 正的~~~

引用:
原帖由 大路人 於 2009-12-1 04:47 PM 發表 查看引用來源
我都鍾意我條女用口啜到我射的~~~好 正的~~~
你係指淨係口爆?定係指扑完野要射果一刻呀?

引用:
原帖由 花花小公子 於 2009-12-1 04:56 PM 發表 查看引用來源

你係指淨係口爆?定係指扑完野要射果一刻呀?
Support!

Good! Sooooooo horny!

引用:
原帖由 kentwby 於 2009-12-1 05:14 PM 發表 查看引用來源
比起肉對肉嘅大戰,,
人物間相互嘅內心感受更能打動人..
~ ~ ~  S U P P O R T  ~ ~ ~
你既見解好「高」,多謝!

引用:
原帖由 Kerokeroro 於 2009-12-1 05:15 PM 發表 查看引用來源

Support!

Good! Sooooooo horny!

Thank you 軍曹哥!唔知有無令到你都 horny 埋呢?:smile_o01:

Good!:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆