上一頁下一頁
發新話題

殺手DJ & DJ殺手 截止報名 #245

收藏  |  訂閱
502  12.2k

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-11-11 12:11 PM 發表 查看引用來源

睇路呀:smile_04:
施公午安!:smile_30:

引用:
原帖由 CP-COPY 於 2009-11-11 05:05 PM 發表
好似睇女好過喎!:smile_30:
佢睇嘅女,
唔啱我哋睇㗎!:smile_30: :smile_30: :smile_30:

受唔受我新仔一齊玩?????

打完邊勞返黎
順便推返野

賭完馬食飽飽返黎
順便推返野

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-11-10 12:59 AM 發表 查看引用來源
殺手DJ & DJ殺手 Cross over 生日 Party [url=misc.php?action=emailfriend&tid=10957419][/url]
日    期:2009年11月14日(星期六)
截    止:2009年11月12日13:30

時    間:17:30正式開始至翌日零晨00:15

地    點:17:30深圳某中檔飯店
          19:30深圳某中下檔次仁K場VIP房

強    制:是次必須帶一份心意禮物
          (幾多錢唔重要,無帶罰50)

費    用:要封一個紅包俾樓主乜都唔包
          仁K AA制到場吸氣即收
          所有費用平均計仔唔計女
          (DJ自負盈虧)

名額有限:報名從速,額滿决不加房加位

宗    旨:AA制無大無細
          玩時玩,唔想煩
          唔想杏加橙
          食餐飯,是是但
          飲杯酒,朗朗口
          死人冧樓無煩憂
全場禁毒
不準攝錄
不準喧嘩
不準講老母
不準講粗口
不準講大話
不準掟蛋糕
不準弄汚地氈
不準【頂李個費】

報名如下:

DJ殺手(壽星仔)

殺手DJ(壽星女)
陳七(篙屎)
三個打把
四大老千
Sugii & Mrs Sugii
hahaha & 大ha嫂唱K、細ha嫂吃飯:smile_o12:
元顏不瘋 x 2
藍敵話  坐2條女
頂李個費2008 & 新費嫂

重要事項:
1)抽水無罪,爆樽有理,參加人仕需自行購買
   個人人身安全保險,恕不代辦
2)是次為非牟利之約會,决不負上任何責任
3)如有任何修改、爭議...等,一切交由委員會作最後裁決

我要玩蛇盅

引用:
原帖由 陳七@監察事務所 於 2009-11-10 12:59 AM 發表 查看引用來源

日    期:2009年11月14日(星期六)
截    止:2009年11月12日13:30
時    間:17:30正式開始至翌日零晨00:15

地    點:17:30深圳某中檔飯店
          19:30深圳某中下檔次仁K場VIP房

報名如下:

DJ殺手(壽星仔)
殺手DJ(壽星女)
陳七(篙屎)
三個打把
四大老千
Sugii & Mrs Sugii
hahaha & 大ha嫂唱K細ha嫂吃飯:smile_o12:
元顏不瘋 x 2
藍敵話  坐2條女
頂李個費2008 & 新費嫂.
:smile_o04:咪亂講............我今次會帶個:smile_o05:....黎飲杯...

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2009-11-12 01:27 AM 發表 查看引用來源
賭完馬食飽飽返黎
順便推返野
咁好節目 ,咁今晚有茅加 "食送" 呀 :smile_46:

早晨呀。。。。:smile_38:
無腩晒人 :smile_43:

引用:
原帖由 pccw123 於 2009-11-12 09:54 AM 發表 查看引用來源
早晨呀。。。。:smile_38:
無腩晒人 :smile_43:
醉晒

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆