上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第28回)8/8雀仔~心大人&小鬼生日唱K PARTY &8月6日俊宏軒大排檔

收藏  |  訂閱
1.5k  29.8k

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-5 10:26 AM 發表 查看引用來源

你又係姓Q? 定還是我地係同性(大家都係女性)呀?
呢度仲有幾個女性架, 你得閒上多D 黎就會認識到佢地架喇
仲有就係點稱呼你好呀?
哈哈, 係姓女呀^^HEHE, 我會呀^^睇你地成日都好熱鬧, 由早到晚都有人呢, ^^叫我阿聊呀^^

引用:
原帖由 聊女 於 2009-8-5 10:28 AM 發表 查看引用來源

哈哈, 係姓女呀^^HEHE, 我會呀^^睇你地成日都好熱鬧, 由早到晚都有人呢, ^^叫我阿聊呀^^
性女徵吉

引用:
原帖由 聊女 於 2009-8-5 10:25 AM 發表 查看引用來源

早呀^^":smile_o13:
早呀,,令女:smile_o01:

亞洲星光大道D 人唱得唔係咁好, 但D評判幾得

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-8-5 10:32 AM 發表 查看引用來源

早呀,,令女:smile_o01:
早呀^^馬先生, ^^:smile_o05:

引用:
原帖由 聊女 於 2009-8-5 10:19 AM 發表 查看引用來源

就係你同我昨日PM的嗎, 早呀^^THX你呀^^:smile_o13:
唔好客氣

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-5 10:34 AM 發表 查看引用來源
亞洲星光大道D 人唱得唔係咁好, 但D評判幾得
主持同評判好過超級巨星好多:smile_38: ..

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-8-5 10:37 AM 發表

:smile_38::smile_38:total agree

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-5 10:37 AM 發表 查看引用來源
唔好客氣
雀雀:smile_38:

引用:
原帖由 kaman488 於 2009-8-5 10:37 AM 發表 查看引用來源

同意....劉美君真係完全唔掂呀:smile_39:
有一晚居然話佢小邊個都得, 我真係完全笑唔出呀

亞洲星光大道有個女仔唱得幾好聽喎, 好似叫何詠深...正呀:smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆