上一頁下一頁
發新話題

ⓘⓡⓘⓢ徵喪傻癲之男女友③走到谷底只想埋葬

收藏  |  訂閱
1.5k  27.4k

引用:
原帖由 lastuncle 於 2009-7-26 05:28 PM 發表 查看引用來源

游水囉 ~
哈哈 去有救生員既泳灘

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-26 05:31 PM 發表

有錢唔比咁賤  
會比人涷結銀行賬戶喎
除非佢d錢放晒係床下抵啦, 咁就check唔到啦
有錢唔比....仲要係破產前掉走資金身家...有意圖企圖刻意走數.....仲係民事?!
佢刑事啦:smile_o13: 叫佢預備去坐花廳啦:smile_o12:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-26 05:35 PM 發表 查看引用來源

有錢唔比....仲要係破產前掉走資金身家...有意圖企圖刻意走數.....仲係民事?!
佢刑事啦:smile_o13: 叫佢預備去坐花廳啦:smile_o12:
咁就係啦!
到時真係要體罰

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-26 05:36 PM 發表 查看引用來源

咁就係啦!
到時真係要體罰
你想咩體罰先:smile_45:

引用:
原帖由 happy19man 於 2009-7-26 08:15 PM 發表
你想咩體罰先:smile_45:
你唔係去食飯咩?:smile_o13:

:smile_o02: 熱死人喇....幾多度呀依家......熱到喊~~~:smile_o16:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-26 09:21 PM 發表 查看引用來源
:smile_o02: 熱死人喇....幾多度呀依家......熱到喊~~~:smile_o16:
打開個雪櫃行入去涼下得嘛 :smile_13:

引用:
原帖由 細雨紛飛 於 2009-7-26 09:25 PM 發表
打開個雪櫃行入去涼下得嘛 :smile_13:
會唔會壞架?:smile_o06: 我意思係...會唔會凍壞我....:smile_o05:
飛飛~~~~~~~~~~:smile_o05: 環山巧~~~~~~~

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-26 09:21 PM 發表 查看引用來源
唔開冷氣:smile_o04:

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-26 10:09 PM 發表

唔開冷氣:smile_o04:
婆婆唔受得冷氣.......所以...吹風扇中......
alex..食飽飽未?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆