上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  34.9k

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-16 07:23 PM 發表 查看引用來源

SN 以經無興趣了...:smile_35:
tcl兄,周六照上嗎?

引用:
原帖由 明動 於 2009-7-16 07:21 PM 發表 查看引用來源

但係伏特加兄好似話升左level, 啱啱嗰次冇咁快斷片喎...
好似真係升o左level:smile_o04: , 所以咪學多樣令你嘔血既招式 "倒酒" :smile_o16:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-16 07:24 PM 發表 查看引用來源

好似真係升o左level:smile_o04: , 所以咪學多樣令你嘔血既招式 "倒酒" :smile_o16:
"倒酒"..無..無d咁既事

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-7-16 19:24 發表 查看引用來源

tcl兄,周六照上嗎?
飲酒..唱歌..玩骰...吃飯盒...有何問題?:smile_55:
有團咪上囉.:smile_46:

引用:
原帖由 kwc2003 於 2009-7-16 07:24 PM 發表 查看引用來源

E招係叫『奠酒』

引用:
原帖由 robbenpan 於 2009-7-16 07:28 PM 發表 查看引用來源

E招係叫『奠酒』
有冇『奠酒』既同時口中唸唸有詞? :smile_o14:

引用:
原帖由 明動 於 2009-7-16 07:30 PM 發表 查看引用來源

有冇『奠酒』既同時口中唸唸有詞? :smile_o14:
肥佬:『飲酒呀!飲酒呀!飲酒呀!飲酒呀!』

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-16 07:21 PM 發表

哦...我信呀....R...為何咁好火...下次只PM我都ok ..:smile_35:
我都特登唔post出便, 只係post自己團post, 重要有人懷疑, 又去邊度問邊個邊個....甘我味以後咩都出聲, 等炒屎囉, 好心作雷劈:smile_22:

攪團甘多個團長有邊個會出聲話打風丫?! 比你火唔火...以後有咩事, 我只會出pm, 多謝TCLHK兄既信任:smile_34:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-16 07:34 PM 發表 查看引用來源

我都特登唔post出便, 只係post自己團post, 重要有人懷疑, 又去邊度問邊個邊個....甘我味以後咩都出聲, 等炒屎囉, 好心作雷劈:smile_22:

攪團甘多個團長有邊個會出聲話打風丫?! 比你火唔火...以後有咩事, 我只 ...
都 pm 我吖吾該 :smile_22:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-7-16 07:34 PM 發表 查看引用來源

攪團甘多個團長有邊個會出聲話打風丫?! 比你火唔火...以後有咩事, 我只 ...
信呀....r兄...不要太勞氣呢...:smile_35:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆