上一頁下一頁
發新話題

24/10一年一度蒲俠天生日俾面派對(DISCO PARTY)~(*天字堆吹水站)

收藏  |  訂閱
798  25.9k

引用:
原帖由 icecoolio 於 2009-7-31 08:35 PM 發表 查看引用來源
聽過未??? Eminem - Black Amerika

未聰過woo,好唔好聽架:smile_o01:
已收pm,thx

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-31 08:43 PM 發表 查看引用來源

未聰過woo,好唔好聽架:smile_o01:
已收pm,thx
今日先下載完! 返屋企先聽!!

收工喇! 聽日見!!!

祝天嫂生日快樂~ 我睇下又走唔走到黎先............但係唔係又轉左場???!!!!

亞嫂 , 生日快樂 !

:smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-30 06:41 PM 發表 查看引用來源
你老豆係出面比班雞蟲抦到豬頭咁,:smile_o03:
我只有o係度支持你:smile_o05:
我代表D又吸毒又叫雞界支持你,:smile_34:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2009-7-31 06:37 PM 發表 查看引用來源

我想買 牛仔褲....不過又一城好少去:smile_o10:
聽日唔知去唔去到......你地開心d喇:smile_o03:
你隻手曬到鴛鴦674咁,上離玩下,沖個涼先啦:smile_38:

天嫂生日快樂
天哥我星期六來唔到啦,,,,,,,,,,,
始總覺得主場先好玩
下次如果可以返到主場我一定死都死出來:smile_40:

祝天哥嫂生日快樂
:smile_38:

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2009-7-31 11:52 PM 發表 查看引用來源
我代表D又吸毒又叫雞界支持你,:smile_34:
我代表又吸毒又叫雞又賭界支持你!!!:smile_o11:

生日快樂! 生日快樂!! 生日快樂!!!:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆