上一頁下一頁
發新話題

玩能到連人生觀都變曬

收藏  |  訂閱
243  27.3k

引用:
原帖由 bird9086 於 2009-7-3 09:44 PM 發表 查看引用來源
人生流流長, 最緊要係身體健康, 努力搵錢, 同班朋友去玩下, 係人生一大樂事, 有咩問題.
我係 Disco見到d 五六十歲阿叔幾個一齊開張枱, 溝下女, 幾開心呀, 我而家三十幾, 諗住日後都係咁行, 到我老左, 同班損友 ...
岩.

今晚我去CP 都系想同D FRIENDS GATHER 一下.

Hard to comment la c hing, many playboy have  same case also:smile_38:

如果係玩我開心嘅, 又冇欠邊個, 無問題架! 不過我對師兄出report講講太子酒店SN 同埋台灣嘅夜總會, 好有興趣

引用:
原帖由 miata6783 於 2009-7-2 11:42 AM 發表 查看引用來源
我都玩到衣家出街見到D女(任何女,包括正當人家),心裡面都會打個價:smile_39: :smile_39: :smile_39:
尼樣係男人本性
我同d朋友個個都係咁

引用:
原帖由 Hibachy 於 2009-7-1 23:11 發表 查看引用來源
有感而發.

依家廿幾歲.

玩左1,2年. 雖然好短, 但其實都玩左好多地方. 由堔圳玩到東莞厚街 (cp 果d唔使多講啦, ca光豬果d都唔多講啦). 總之飲酒跳舞唱k叫雞 - 樣樣小弟都做齊...(向西$150又試過 ... 至到... 黃 ...
我同你想法差唔多,都係玩到溝女無曬感覺....溝到對住條女唔使兩個月就好快淡,溝唔到一D hurt ge感覺都唔....乜都無所謂甘!!!!!我都係同你一樣,遠至歐洲,近至香港大陸.....平至sunday, 838 foc or 沙嘴RMB150快餐,貴至HKD3000扑一野都玩過........大家真係同道中人啊!!!

等我帶你上俄眉山玩施姑

引用:
原帖由 Danhill.J6 於 2009-7-3 11:13 PM 發表 查看引用來源

咁就要過澳門玩喇:smile_o12:
成世人,真係想去玩下東歐妹,請問澳門邊間好 d ?我要嫩小型既,

有無網上相片,睇定先去!

東歐妹 / 俄妹   特別多無毛既,好可愛,腳又特長,成世人唔玩過死唔眼閉!

引用:
原帖由 mancheonghoho 於 2009-7-4 07:36 PM 發表 查看引用來源

成世人,真係想去玩下東歐妹,請問澳門邊間好 d ?我要嫩小型既,

有無網上相片,睇定先去!

東歐妹 / 俄妹   特別多無毛既,好可愛,腳又特長,成世人唔玩過死唔眼閉!
正wor:smile_o12:

C兄:未有老婆又點算滾呢…最多只是不正常社交!

引用:
原帖由 無聊仁 於 2009-7-3 02:52 PM 發表 查看引用來源
上去玩令我睇清楚更多o野,以前我都係個電車男。雖然都拍過拖,但媾女o黎講對我好高難度(可能係個樣唔得,個人又悶),我以前會為o左dum女仔去做d好傻仔o既o野。上去玩之後先發覺原來可以用錢買,仲有好多更靚更後生o ...
由第一日上去玩 就將港女backlist咗, 再唔會為一棟樹, 放棄個森林.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆