上一頁下一頁
發新話題

我同好朋友嘅秘密(多年來互攪)

收藏  |  訂閱
274  48.5k

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-3 03:13 PM 發表 查看引用來源

:smile_41: 姿勢黎講....磨緊的時候,雙方下體接觸住...又要攬住打車輪..條腰咪好支力?
唔攰架,有時同bf做,我瞓底佢把我對腳放在佢肩上來插我,有時覺得咁條腰仲攰:smile_o05:

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-3 03:18 PM 發表 查看引用來源

唔攰架,有時同bf做,我瞓底佢把我對腳放在佢肩上來插我,有時覺得咁條腰仲攰:smile_o05:
哈哈,好多男仔都好喜歡這樣插個女仔,但無錯,其實女仔這樣條腰會承受好大壓力

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-3 03:21 PM 發表 查看引用來源

哈哈,好多男仔都好喜歡這樣插個女仔,但無錯,其實女仔這樣條腰會承受好大壓力
咁我都覺得咁俾佢插好舒服:smile_o05:

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-3 03:21 PM 發表 查看引用來源

咁我都覺得咁俾佢插好舒服:smile_o05:
你就爽啦,又有得插,又有得磨,咩好野都比你feel曬啦!!:smile_30:

引用:
原帖由 Doer 於 2009-7-3 03:22 PM 發表 查看引用來源

你就爽啦,又有得插,又有得磨,咩好野都比你feel曬啦!!:smile_30:
但係我有時都諗呢個關係係咪真係會有問題:smile_39:

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-3 03:24 PM 發表 查看引用來源

除非佢鍾意左你架姐...

你兩個一齊玩假JJ,真係正...
諗起都硬呀

令我覺得有新意既"真人真事"

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-3 03:24 PM 發表 查看引用來源

我唔會用"有問題"黎形容,因為so far我並唔覺得有咩野問題會產生,不過我會覺得呢種關係將來會有結束的一天,但希望到時候你們仍然是好朋友,只是已經到了人生另外一個階段

你地有無傾過,大家咁friend,最美滿就係大家將來一齊舉行婚禮,兩pair一齊搞,相信場面一定會好感人(至於你兩會唔會在新娘房搞多次就係後話了,哈哈!:smile_30: )

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-1 04:38 PM 發表 查看引用來源
呢個係小女子秘密......

小女子中四時,有一個好fd嘅女仔(到而家都係最好嘅fd),我同佢fd到會成日去對方家溫書,有時假期前我地仲會在對方家瞓(大家家長都有大家電話,在一d學校攪的活動都有見過), ...
:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04: 好恐怖wo

引用:
原帖由 歌莉亞唔知呀 於 2009-7-1 04:38 PM 發表 查看引用來源
呢個係小女子秘密......
小女子中四時,有一個好fd嘅女仔(到而家都係最好嘅fd),我同佢fd到會成日去對方家溫書,有時假期前我地仲會在對方家瞓(大家家長都有大家電話,在一d學校攪的活動都有見過), ...
:smile_o10: 妳地尼段關係又幾新鮮和特別wor...

我係會相信架...:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆