上一頁下一頁
發新話題

♥♡徵真心鍾意小win既25~30歲男性為伴♥♡ part10

收藏  |  訂閱
1.5k  34.4k

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-3 11:25 PM 發表 查看引用來源

我唔去呀..聽日公司有活動呀~~~要 6:30 先完呀..
趕唔切呀...
釣多d 墨魚食呀.................

我上年去果時..落大雨呀..搞到成班成晚坐係船渡過..
我有 d 同事唔放過....最後都比佢釣到...不過就只釣到唔 ...
我有朋友早2星期左右去釣..
佢地十幾個人.. 都係釣左5條咋....

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-3 11:12 PM 發表 查看引用來源

e~我果邊喎....我住係坑口 MTR 附近呀........
你淨係掛住公司:smile_24:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 11:29 PM 發表 查看引用來源

咁要你忍口一陣先喇...
為左妳,我忍一次 麻煩你叫其他人都等等:smile_15:

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-3 23:25 發表 查看引用來源

我唔去呀..聽日公司有活動呀~~~要 6:30 先完呀..
趕唔切呀...
釣多d 墨魚食呀.................

我上年去果時..落大雨呀..搞到成班成晚坐係船渡過..
我有 d 同事唔放過....最後都比佢釣到...不過就只釣到唔 ...
希望聽日有風好天啦:smile_40:

引用:
原帖由 kikilai 於 2009-7-3 11:30 PM 發表 查看引用來源

下~~~點會呀............好地地..................:')
得佢一個係禁,另外14條橙色bb,都好健康:smile_13:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 11:34 PM 發表 查看引用來源

我有朋友早2星期左右去釣..
佢地十幾個人.. 都係釣左5條咋....
呢個星期,應該10條 等我準備份獎品,俾釣具得最多的人先

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 11:40 PM 發表 查看引用來源

為左妳,我忍一次 麻煩你叫其他人都等等:smile_15:
其他人:smile_38:
等等呀唔該~~~~:smile_o05:
影左幅靚相紀念下豐富geh一餐先啦~~:smile_o05:

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-3 11:44 PM 發表 查看引用來源

呢個星期,應該10條 等我準備份獎品,俾釣具得最多的人先
有奬品... 咁好... 鼓勵下大家釣多o的~~

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 11:48 PM 發表 查看引用來源

其他人:smile_38:
等等呀唔該~~~~:smile_o05:
影左幅靚相紀念下豐富geh一餐先啦~~:smile_o05:
你叫到.....無問題啦:smile_o05:

引用:
原帖由 ahvee 於 2009-7-3 11:50 PM 發表 查看引用來源

有奬品... 咁好... 鼓勵下大家釣多o的~~
我明天行街街買

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆