上一頁下一頁
發新話題

又係老外搞到我透唔到氣

收藏  |  訂閱
420  35.8k

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2009-6-29 09:45 PM 發表 查看引用來源

好啦..有機會先show la:smile_52:  走開一陣先..see u
會唔會返黎架你??:smile_13:

:smile_o10: Good Post ~ 但 典 解 又  係 益 左 啲 鬼 佬 架:smile_o08:

引用:
原帖由 阿歷山大帝 於 2009-6-29 09:46 PM 發表 查看引用來源

同胞ma:smile_34:
識到台灣女仔另計:smile_47:
哈哈! 見到台灣女仔就雙眼發光喇你!:smile_30:

引用:
原帖由 dennisrodman131 於 2009-6-29 09:46 PM 發表 查看引用來源
呢排多左咁多鬼佬post:smile_o04: :smile_o04: :smile_o04:
哈哈! 咁啱啫! 之前都係香港多架喇

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-29 09:51 PM 發表 查看引用來源
:smile_o10: Good Post ~ 但 典 解 又  係 益 左 啲 鬼 佬 架:smile_o08:
因為識唔到台灣 / 日本 / 韓國 / 其他地方既男仔囉 ....:smile_13:

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 09:41 PM 發表 查看引用來源

咦...原來你真係 only 問架咋?
我剛剛看你的貼子呀!

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 09:52 PM 發表 查看引用來源

哈哈! 見到台灣女仔就雙眼發光喇你!:smile_30:
不過始終都係hk最好 人就係禁衰la 鐘意同聲同氣ma

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-6-29 09:55 PM 發表 查看引用來源
我剛剛看你的貼子呀!
下!? 乜原來你未睇既咩??:smile_14:

閃人睇tv先:smile_o13:

引用:
原帖由 sexybebi 於 2009-6-29 09:54 PM 發表 查看引用來源

因為識唔到台灣 / 日本 / 韓國 / 其他地方既男仔囉 ....:smile_13:
咁香港呢 ~ :smile_o08:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆