上一頁下一頁
發新話題

48小時徵女朋友之旅

收藏  |  訂閱
203  5.4k

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-23 05:09 PM 發表 查看引用來源
死橋:smile_o05: :smile_o05: 咁到諗得出....服左你樓主..
唔係死橋都唔駛揾人啦

引用:
原帖由 瑩影 於 2009-6-23 05:09 PM 發表 查看引用來源
下...
咁慘....

咁你有無問佢地WHY唔肯HELP你呀~?
話怕以後見倒我屋企人但係拖住第二條仔就"奶"野

直接同屋企人講話冇女朋友啦....可能佢地遲下會安排你去相睇呢

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-23 05:24 PM 發表 查看引用來源
直接同屋企人講話冇女朋友啦....可能佢地遲下會安排你去相睇呢
唔係化相睇,我咁靚仔駛5駛:smile_22:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2009-6-23 05:26 PM 發表 查看引用來源

唔係化相睇,我咁靚仔駛5駛:smile_22:
你咁靚仔既話但又冇女朋友, 咁你一定係事業型喇

如果你係事業型既話, 我相信你把理由/藉口同你父母講啦

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-23 05:28 PM 發表 查看引用來源

你咁靚仔既話但又冇女朋友, 咁你一定係事業型喇

如果你係事業型既話, 我相信你把理由/藉口同你父母講啦
事業型係呱,我幾个做医生的朋友都成30幾咪又係冇女友

引用:
原帖由 UFO2012 於 2009-6-23 05:33 PM 發表 查看引用來源

事業型係呱,我幾个做医生的朋友都成30幾咪又係冇女友
係囉...所以一D 都唔出奇架

無謂要搵個人去扮你女朋友吖....咁呢個人要扮幾多次o者
唔通你次次都帶唔同既女仔返屋企食飯咩

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-23 05:35 PM 發表 查看引用來源

係囉...所以一D 都唔出奇架

無謂要搵個人去扮你女朋友吖....咁呢個人要扮幾多次o者
唔通你次次都帶唔同既女仔返屋企食飯咩
咁帶咗一次d老人家就放心,起碼唔會再煩我,第二次幾个月後再算:smile_35:

引用:
原帖由 UFO2012 於 2009-6-23 05:38 PM 發表 查看引用來源

咁帶咗一次d老人家就放心,起碼唔會再煩我,第二次幾个月後再算:smile_35:
如果比老人家知道你咁樣呃佢地, 佢地會好傷心架:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-23 05:42 PM 發表 查看引用來源

如果比老人家知道你咁樣呃佢地, 佢地會好傷心架:smile_24: :smile_24:
會嘅咩?咁拍拖唔一定結婚,更何况幫我個女仔同我可能好啱key,有發展都唔定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆