上一頁下一頁
發新話題

想搵女士 (一至兩個) 男士 (兩至三個)一齊去長隆水上樂園玩.

收藏  |  訂閱
156  6.8k

引用:
原帖由 s肥仔 於 2009-6-22 08:09 PM 發表 查看引用來源
之前已經想去呀~~但系就唔到時間去~~
有D興趣咯~~
我就諗住搵其中一個星日去.

睇下就唔就到大家時間囉.

其實如果六個去都OK
more people more fun

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-6-22 08:03 PM 發表 查看引用來源

去死:smile_43: :smile_30:
你想死咩

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-6-22 08:06 PM 發表 查看引用來源

笑得咁奸..

唔好諗其它野, 我想去玩Jar.
nothing more...
我好乖架:smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-6-22 08:12 PM 發表 查看引用來源
你想死咩
咁快~升左Golden Member喎:smile_30: :smile_30:
閃陣先:smile_38: :smile_43:

ellen opens post again..i come in n support..:smile_o06:

引用:
原帖由 3boellen 於 2009-6-22 07:41 PM 發表 查看引用來源要高大威猛! 因為上內地, 有大隻男士會安全D.:smile_o11: 要鐘意玩! 去到呢樣又驚,果樣又唔玩,盞無癮 (主要係陪我,因為我朋友比較細膽,可能好多野唔敢玩)要岩傾!話不提機半句多嘛。。更何況去玩。。 ...
我上年去過 不過我去那次剛好是颱風之後 所以沒麼人.每個game我都至少玩了2-3次. 哈哈~~
廣州d路我都幾熟 畢竟以前起個度讀過書,不過我就超出你條件範圍咯,我不高大 Age under 28

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-6-22 08:15 PM 發表 查看引用來源

咁快~升左Golden Member喎:smile_30: :smile_30:
閃陣先:smile_38: :smile_43:  
驚呀你 :smile_15:

咁咪要過夜囉??應該都幾好玩,幾時去呀?

引用:
原帖由 reeve 於 2009-6-22 08:25 PM 發表 查看引用來源
咁咪要過夜囉??應該都幾好玩,幾時去呀?
嗯...睇情況啦.
盡量都唔過夜.

因為我星日, 一放先有時間.
大部份人星一都要番工.

引用:
原帖由 天邊白雲 於 2009-6-22 08:21 PM 發表 查看引用來源

我上年去過 不過我去那次剛好是颱風之後 所以沒麼人.每個game我都至少玩了2-3次. 哈哈~~
廣州d路我都幾熟 畢竟以前起個度讀過書,不過我就超出你條件範圍咯,我不高大 Age under 28
其實又無乜所謂既.
不過同咁上下年紀既人玩會好玩D咁.

高大果D講笑, 不過最好高過167 cm lor
:smile_o10:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆